preco, ak sa mi niekto pacil, bol uz zadany, som vari smoliarka?

Príspevok v téme: preco, ak sa mi niekto pacil, bol uz zadany, som vari smoliarka?
tsunama

Ja uz neviem, co mam robit. Preco mam posledne roky v laske iba smolu? Mam 25 rokov. Na zaciatok, mala som 23 rokov, chodila som s terajsim uz byvalym. Skoro ziadne hadky, skvely sex, vedeli sme sa porozpravat o vselicom. Potom zrazu z nicoho nic, navrhol rozchod. Vyse pol roka som sa kvoli tomu trapila a preplakala more slz. Potom som sa nejako pozviechala, ved v mori je plno ryb. Myslela som si, ze nebude tazke si niekoho najst. Lenze v poslednej dobe, posledny rok, ak sa mi niekto zapacil, bud sa mu pacila nejaka ina alebo uz bol zadany. pripadne, uz mal aj deti. A niekedy sa to ani nedalo zistit hned, lebo som nechcela, aby dotycny hned zistil, ze po nom idem. Dokonca som uz mala aj pozvanie na rande a potom som zistila, ze dotycny uz ma dokonca aj deti, cize z rande nebolo nic. Ja neviem, nechapem, co sa to okolo mna deje? Hovori sa, ze ked to nevychadza s chlapmi, chyba bude asi v zene, teda vo mne, ale ja neviem, co robim zle? Vdaka, za vase nazory a rady, aj kritiku, chcem vediet vsetko, co si o tomto myslite a co by som mohla zmenit, aby som prelomila tu smolu?

lulu22

juuj, Darika, bodaj by to s tými rozchodmi po rokoch bola pravda!!
ja som momentálne v takej zapeklitej situáci.. 7rokov poznám jedného chalana.Ja mám 23, on 29. a čo je? zadaný! nejako 3-4roky má babu.. a najhoršie na tom je, že všetci pracujeme v jednej firme, v jednej budove!
cca pred mesiacom mi začal písať..najprv len tak "nevinne" na fb, teraz už si aj sms píšeme.. to, čo mi píše, tak niekedy nemám slov..aj sme si dohodli, že pojdeme spolu von, zaspomínať na staré časy/kedysi sme spolu viac-menej chodili,ale to som bola ešte mladunká../.. ale veľmi ma priťahuje, keď som s ním v jednej miestnosti, sa trasiem až:) a nemôžem poriadnu vetu zo seba dostať.. ale to, že je ZADANý, tak to ma blokuje.. bojím sa, že ked s ním budem vonku, sama-ja a on, že sa neovládnem..a pritom on má dievča!!
takže je pravda, že tí najlepší, abo o tých, o ktorých máme záujem, sú zadaní :((

tsunama

Vdaka, za vase nazory, dost ste mi pomohli. Presne, ako pisete, ved aj mne sa zdalo, ze je muzov menej ako zien a ti najnormalnejsi su uz zadani. Potom mam tiez depky z toho, ze vidim same pariky. Hoci niektore z nich aj vidim, ze sa hadaju, mam pocit, ze sa nechcu rozist, iba preto, aby neboli sami, cize su spolu skor zo zvyku. Cize ani rozidenych teraz nemam vo svojom okoli. Pritom chodim s kamaratkami von, zabavat sa. A predsa si nikoho nemozem najst. Nove kamaratky su vacsinou prekvapene, ze nikoho nemam, vravia, ved je s tebou sranda, si mila, dobre vyzeras. Neviem, mozno je vo mne nejaky blok od posledneho rozchodu a mozno preto sa boja muzi so mnou viac zblizit, mozno to vycitia.

bingham

Co ma vidiet ??? :DDDD ved ano tak to ma byt :DDD a kdyby prece jen nejaky vztah.....:DDD tak slecna si musi zasluzit :P

bingham

noo palce drzim zakladatelke temy :))..., ale mozem aj tebe :)) ja dobre..., ale vztahy su pre mna tabu :P zatial....:)))

darika

Bingo
to drzis palce mne?Mne uz netreba.
Fakt,ked som nad tym rozmyslala,tak vek od 17-27 je obsadeny.Potom je to uz na volnej nohe.Bud svadba,alebo rozchod.Ty si na tom ako?

darika

To je vsetko tym,ze v dnesnej dobe sa vekova hranica uzatvarania manzelstiev posunula az niekde nad 25.Kedysi sa ludia brali po kratkej znamosti a nemali vystriedanych tolko partnerov.Ludia chcu spolu zit,ale nie sa brat.Nechcu deti pred 25-tkou a po rokoch si zrazu nemaju co povedat,tak sa rozchadzaju pre uplne hluposti.Nedokazu sa popasovet s problemami.Takze,ty si len pockaj 2 roky a ti,ktori boli spolu dlho,sa za cas rozidu,takze budes mat viac chlapov volnych.