Padanie vlasov zo štítnej žlazy

andreaadka

mne zacali padat vlasy z nicoho nic, u lekara som nebola, ale pomohol amitamin® Hair Plus a vitamin c. vlasy mi prestali padat a su aj hustejsie.

klaudia8765

ahojte, chcem sa spytať, mam zvýšenú funkciu štítnej žľazy a vypadávaju mi vlasy, je dobré používať gynex ?...

maria15

chcela by som vediet,ci zaberie ta kura vichy,ale asi nie,ked je to zo stitnej,asi nic nezabera.ani lekarka mi nevedela povedat,ze co robit,ak je to zo stitnej!

ulricha

No poradila mi to lekarka,predtym som mala aj zinnavit, to boli celkom fajn s ceckom a ten selezin som brala 2 mesiace v kuse kazdy den 2tbl.A zaludok ma bolel teda obcas ale nebolo to take strsne.

struma

No, uzivam euthyrox75, tachystin kvapky, ktore beriem fatkicky od vtedy, co mi ju vyoperovali, no vraj ich uz prestali vyrabat, tak to je trochu zle pre nas pacientov.A sumivu tabletku kalcia denne. Vlasy mavam mastnejsie a uz nie su tak huste ako kedysi, no to asi nebude tym, ale vekom a stresmi. Padat padaju stale, no aj rastu, ale to kazdemu cloveku.

maria15

aj ja mam doma:selezin,ale momentalne beriem zinok a pivovarske kvasnice.takze selen tak pomaha?kto ti to poradil?lekarka?a nebolo ti z toho tazko na zaludok?a kolko tabliet si vybrala?

struma

Mala som zvysenu. No ja som mala aj velky hrvol v krku a v tom stadiu som mala aj kardiologicke problemy a zvracala. Upravili mi teda liecbu, dali do poriadku vlasy a ked som bola stabilizovana, vyoperovali mi ju.

ulricha

Ja som mala akusi kombinaciu selenu a zinka popri liekoch na šž,tiez som zabudla ako sa volali ale v lekarni ti poradia.A mne teda fakt pomohli takmer okamzite.Po mesiaci som uz bola frajerka ked som sa cesala a hreben bez vlasov.Aj dorastat zacali rychlo.Ale v takom stadiu ze lysiny a mapy som bola.