INTÍMNE a SÚRNE!! Neviem čo robiť

Príspevok v téme: INTÍMNE a SÚRNE!! Neviem čo robiť
nestastna2

Mam problem.. dost intimny.. ani neviem ako zacat. No, pri milovani mi nechtiac priatel vnikol (a to dost silno) nie do vaginy ale tam dalej vzadu, do konecnika.. a strasne to bolelo, aj som trochu mala potom krv na nohavickach. Ale bolest na druhy den uplne presla potom.
Lenze od tej doby sa mi stava ze si najdem na nohavickach a aj pri konecniku tekutu stolicu, ktora sa mi samovolne uvolnuje (neviem o tom). Len zrazu citim ze daco tam mam a ked idem na wc skontrolovat tak som zhrozena co najdem..
Co mam prosim robit?????? Prosim pomozte!

janulaa3

neviem prečo nikto neverí že takéto veci sa stávajú aj NAHODOU?!? ak má niekto vášnivý sex, ak viete čo to je, je úplné bežné ak sa to stane! myslím že neprávom utočíte na daného dotyčného že to určite nahodou nebolo... viem o čom hovorím, je to nepríjemné a žiadny milujúci chlap by toto svojej polovičke nespravil!!! následky nemusia byť len fyzické ale aj psychické, čo tie´ž nie je príjemné.. :(

nestastna2

..tak dobre ze som pockala, nastastie sa mi to uz neopakuje.. tak som rozmyslala ci to nemalo spolocne nieco aj s antibiotikami, lebo som ich v tom case brala (a tie mozu sposobit hnacku..). No kazdopadne je to ok uz a dakujem vsetkym ktori sa mi snazili pomoct!

A prajem prijemne prezitie vianocnych sviatkov :)

nestastna2

dakujem vam za podporu vsetkym!!!!
no ja este taky tyzden pockam a budem to sledovat.. potom sa rozhodnem ako dalej.. ale ak nedajboze budem musiet ist k doktorke..fuuh tak to budem musiet dako prekonat a povedat jej naozaj vsetko........

a este raz, nemali sme analny styk, na to by ma nik nenahovoril, bola to nehoda.. dost bolestiva.

NAIVKA

kludne sa taka vec moze stat omylom a kto tu nestastnu obvinuje z ineho asi este neskusil pohlavny zivot.
obavam sa vsak, ze lekarovi budes musiet povedat, co sa stalo, inak by ta mohol liecit na nejake ochorenie zazivacieho traktu, nie na poranenie konecnika.

levicaaaaa

nestastna2: veď lekárke nemusíš povedať, že ti to urobil omylom (to by ti aj tak nespapala)... normálne jej vysvetli situáciu, že ste mali análny styk a stalo sa ti toto...

sim

nestatstna

a lekarovi vobec nemusis hovorit, ako sa to stalo, len jednoducho, ze mas takyto problem so stolicou, je to okrem zapalu priznak aj hemeroidov, aj dasich. tak ak to neprejde, urcite lekar.

sim

nestastna

v tomto pripade nie je hanba na mieste, treba ist k lekarovi. ide zrejme o zapal, ten sa prejavuje hlienovitou samovolnou stolicou, len tak jednoducho neprejde. ak to prechodis, vrati sa to, moze to mat ovela horsi priebeh. lekari su na o zyvknuti. toto nie je sranda, moze sa to zhorsit.

evusaaa

praskla ti tam nejaka cievka a tak to mas oslabene a trochu necitlive.treba dat tomu cas.az by sa to nezlepsilo treba zajst za lekarom.hanba nieje na mieste.

Aduliena

Podľa mňa sa nehanbi a choď k lekárovi. Mohol ťa tam nejako poraniť a preto ti vyteká stolica, alebo niečo iné. Ja by som to teda nevydržala toľko čakať, je predsa lepšie vedieť, na čom si a nie odkladať kvôli hanbe návštevu lekára.

nestastna2

no tak priznavam ze prehltnutie piercingu je celkom vtipne a tiez neprijemne, ale nohavicky od stolice su trosku z ineho sudka....