Svrbenie a palenie okolo konecnika

Príspevok v téme: Svrbenie a palenie okolo konecnika
Lenka28

Dobry den.

Potrebovala by som poradit.Uz asi 3 mesiace mam svrbenie a palenie okolo konecnika,postupne mi to preslo az k posve.Mam taky pocit,ze ma pali a boli uz len ta cast medzi konecnikom a posvou.Bola som aj u gynekologa,dal mi Detralex a vzal vyter z posvy.Vysledky som mala v poriadku,tak mi povedal,ze mam zajst k obvodnemu. Ten mi zas povedal,ze nevie od coho to moze byt,ale predpisal mi masticku Triamcinolon,mam ju brat tyzden a ked mi to neprejde,posle ma na ine vysetrenia,kozne,chirurgicke,atd.Uz som z toho zufala,je to dost neprijemny pocit a hlaven vecer ked zaspavam,tak mavam svrbenie,obcas palenie.Prosim Vas poradte mi,co mam robit,na chirurgicke a ine vysetrenia uz nechcem ist.

Dakujem

Katuš

Ahojte....už pár dní ma šťípe tam dole pri cikaní. Sedela som už vo vlažnej vode kde som dala trocha sóda bikarbóny. Mám pocit ,že je lepšie ked si ju umyjem. V noci sa zobúdzam s potrebou ísť na wc. To sa mi ešťe NIKDY nestalo. Ked cikám strašne to šťípe :( V lekárni mi poradili krém Candibene. úžívam ho,uvoľnuje ten pociť šťípania ale ako kedy. A prišla som aj nato ,že to mám aj ako keby trocha opuchnuté.

momo 123

DOBRY DEN..mam taky problem ze ma svrbi okolo konecnika aj pali a aj scipe..neviem od coho to mam zatial som taky problem nemala a uz pocitujem to palenie aj okolo posvy .bojim sa ist stym lekarovi neviem co to moze bit prosim poradte mi mam to priblizne tyzden a ani neviem akemu doktorovi stym mam ist..

Didana

Ja som to zazila a nikto nevedel, co to je, Az jedna mlada inernistka po podrobnom krvi nasla pricinu - bilirubinemia. Dostala som silne lieky na obnovu pecene a mam pokoj. Sem tam musim uzit Orenzym, aby ma netrapili vetry. Davam pozor na pecen a raz za rok kontrolujem bilirubin.

Natali222

Dufam, ze ti to preslo Lenka. Ak ano tak fajn. Moze to byt priznak aj nejakej choroby ako napriklad zapal criev, ak ti to stale nepreslo najlepsie je zajst za chirurgom. To je asi najlepsie. Netreba cakat.

.....

Lenka, otravuj toho lekára pokiaľ len môžeš, nehanbi sa.Nech pekne hľadá.... Ja mám to podobne a tiež neviem kde je problém. Robili mi kopu vyšetrení, všetky mám OK. Lekárka nado mnou len krúti hlavou, čo ma to toľko bolí a s prepáčením na mňa serie. Vyskúšala som ľudové liečiteľstvo a čuduj sa len to mi pomohlo (teda aspoň o určitý stupeň - treba to liečiť dlhodobo).

Kohoutová

Dobrý deň. Zaoberám sa výživou tela 3 roky, mame veľa spokojných klientov. Traba podotktnúť že orgány sú prepojené ak mate problém z konečníkom hladajte príčinu aj v pľúcach vedšinou sa jedná o nádorové ochorenia. V prípade záujmu o liečbu ma kontaktujte mailom. Máme detoxikačné programi ktoré Vam problém vyšiešia. Dávame 100% garanciu. Pekný deň prajem.

snežienka

Ahoj Lenka. MAla by si absolvovať aj ine vyšetrenia, ako su gynegologicke. Poradim ti,len toľko že treba dodržiavať hygienu,nerob vnutorne vyplachy. Dobre je používať LActacyd, ale teraz ten novy proti zápalom a kvasinkam.Kup si zatial Canesten,a rano a večer sa umy a natri su celu tu oblasť s Cannestenom. Asi take dva tyždne, ak ti to neprejde, tak už je niečo važne. Možno,že más aj hemoroidy. Vtedy je veľmi dobra mastička Dubová kôra,tiež, ale tato masticka je len na konečník. Može ti isť aj s toho niečo a a hneď blízko máš pošvu. Skus skontrolovať, ako si na tom stolicou a či máš dobré trávenie. Treba jesť aj veľa vlákniny a obmedziť nezdravé jedlo.Skús to, ale zároveň naštiv aj lekára. Ale to čo som ti poradila je dobre, neuškodi ti to.Veľa šťastia.