smútok

Príspevok v téme: smútok
Siminka

Som rozvedena,mám jedno dieťa,dala som sa dokopy s kolegom a on nie je rozvedeny ale má milenku,my spolu spolupracujeme ale bolo a je medzi nami niečo bližšie,ale iba ak on chce a ja som sa tak namotala,že som na liekoch a na dne...povedal mi ze milenku lúbi a ja sa mam zariadit proste to na mna vie,,,,som bezmocna...pomozte mi...cele dni sa trapim

kafe

Niečo tak radikálne, ako odísť z práce niekde inde, to sa asi nedá, čo? Ale bolo by to možno to najlepšie.
Ja to vidím tak, že ťa pekne využije, vycicia a ty nebudeš schopná ani pohnúť prstom. Tak sa s tým zmier.. bude z teba handrová bábika, s ktorou sa bude hrať tak, ako sa jemu páči.. iba ak.. IBA AK by si sa poriadne nasrala a povedala si NIE!! Nie som handra a do mňa si nikto utierať špinavé paprče nebude!!

Simi, si určite skvelé dievča, nepodceňuj sa tak hrozne, nedávaj sa takému debilovi. Máš na to, aby si si našla partnera, ten pichliač, čo sa ti prilepil na nohavice jednoducho odhoď, zašliapni a kráčaj ďalej.

darika

siminka
mala by si teraz uz rozmyslat aj nad tym,ze mas dieta,ktoremu nechces,aby bolo ublizene.Ak si mas hladat partnera,tak nie takehoto budiz k nicemu.Do takychto hajzlikov sa zvyknu namotat mlade zabky.Ty zober zdravy rozum do hrsti a mlademu panovi to pekne ukaz,ako ho k zivotu nepotrebujes.Len rastie hajzlik pri takych ako ty.Snaz sa vyhybat jeho rozhovorom.

Deee

Siminka to je strasne, pekne sa pozbieraj, rano ked pojdes do prace sa pekne vyfinti, namaluj, ucesik, ale nech ta ani nenapadne, ze by si s kolegom nieco riesila, nech len pekne vidi o co prisiel a ked uz budes takato peknucka mozno sa ti podari stretnut este aj niekoho, kto ti zlepsi naladu, kolegu len ignoruj, nema charakter a take daco zene do zivota netreba, trapenia mame aj bez takych idiotov dost...