Krvácanie po hysteroskopii + kyret

RenatkaG

Dobrý den, chcela by som sa opýtať, koľko dní po hysteroskopii polypu na maternici môžem pravidelne krvácať. Ja krvácam už 6.den v kuse. Je to normálne? Alebo mám vyhľadať lekársku pomoc?

kacena17

Ahojte, chcem sa s vami podeliť o moje skúsenosti s hysteroskopiou. Asi v máji 2012 so začala špiniť počas ovulácie. Gynekológ mi povedal, že je to hormonálna nerovnováha, že je to bežné. Na sone mi zistili maličký myóm, ale vraj ten nemôže byť príčinou mojich problémov. Spokojne som si teda žila ďalej. Zhoršovali sa bolesti počas menštruácie a krvácala som 7 dní.Pred Vianocami sa mi menštruácia prakticky neskončila, špinila a krvácala som 15 dní v mesiaci. Vedela som, že je zle. Vianoce som iba pretrpela. Ako naschvál - môj gynekológ bol dlhodobo PN, tak som vyhľadala iného. Zistil, že myóm narástol na 2 cm. Doporučil mi hysteroskopické odstránenie myómu. Súhlasila som, aj keď som v podstate nevedela o čo ide. V nemocnici som bola 24 hodín, celý zákrok prebehol v celkovej anestéze. Trvalo to asi 30 minút. Bolesti som mala asi ako pri menštruácií, tak 1 hodinu po zákroku. Do práce som išla za 3 dni. Do týždňa prestalo aj slabé špinenie. Dnes je 7 týždňov po zákroku a zatiaľ je všetko O.K.

Alenaaaaa

Ja mám tiež taký problém.....5 týždňov po pôrode som stále krvácala...zistilo sa, že mi tam nechali kúsok placenty.....Bola som na kyretáži, tak som celkom mierne krvácala 5 dní, potom to prešlo a 8 deň od zákroku som začala znovu.....veľmi sa bojím, aby som nemusla ísť znovu na čistenie.....Myslíte, že to môže byť menštruácia alebo som začala, lebo som nosila kočík po schodoch?

beatka 123

dobry den:Dchcela by som prispiet mojimi skusenostami s kyretom:(bola som v osmom tyzdni tehotenstva ked mi vykonali kyret,este v ten den ma pustili domov,no o 4 dni som sa musela ist na pohotovost,kedze som zacala znova krvacat a mala som bolesti v podbrusku..zhodou okolnosti ma prijimal lekar,ktory mi pred 4mi dnami kyret vykonaval!urobil mi sono,vraj mi tam zostali zvysky plodu,ktore musia ist von,povedal mi,ze si ma tam na par dni nechaju,nasadil mi antibiotika intrravenozne a do troch dni sa to zo mna vyplavi samo..VRAJ!!no hned na dalsie rano prisiel lekar na vizitu a povedal,ze musim podstupit kyret druhy krat,nasledovalo moje psychicke zrutenie a nekonecny plac!po druhom zakroku ma pustili na druhy den domov s tym,ze sa mam hlasit do 3dni u obv,gyn.,kam som teda sla!urobil miu kontrolne sono,a znovu zistil,ze ma nevycistili poriadne a nieco mi tam stale zostalo..znie to ako vymysleny pribeh,ale toto trapenie mam uz druhy tyzden!moj gyn.mi nasadil antibiotika,chodim k nemu na injekcie a o tyzden idem znova na kontrolne sono,ktoreho sa dost obavam,lebo ak budu zle vysledky,musim podstupit treti kyret!!tymto som vas len chcela upozornit,ak sa uz z akychkolvek dovodov rozhodnete pre interrupciu,naozaj zvazte vyber nemocnice!som mlada a hlavne bezdetna a doplatila som na neodbornost lekarov v nitrianskej nemocnici!a o pristupe a poskytovani informacii ani nehovorim..dufam,ze aspom niektorej z vas som pomohla..

bojimsa

krvacala som potom päť dní, potom vyše týždňa nič, no a dnes ráno som opäť začala. Ale keď sa pozriem do kalendára, tak je to presne v čase, kedy by som mala dostať krámy za predpokladu, žeby som na kýrete nebola. Krámy mi v januári začali 7.1. na kýrete som bola 21.1. Ale obvodná lekarka mi povedala, ze dalsie krvacanie by sa malo najskor objaviť o 4-6 týždňov po zákroku. Tak teraz neviem, či je to OK, či je to normálne dostať to za 17 dní.

megannn

založila som túto tému lebo aj ja som bola v neistote či je všetko v poriadku. Zatiaľ je všetko ok /klop, klop/.
bojimsa - to je úplne v poriadku! Krvácať môžeš ešte aj týždeň. Nemala by si krvácať silno, alebo bolesti podbruška... To sa mi už radí keď to mám za sebou, však?

aluska

Sex Godess ja som hovorila o rakovine krcka maternice, ale nevadi..a ta sa za tri tyzdne nevyvinie..ked mi neveris tak si to nastuduj

Sex Godess

aluska- Si lekarka, ze tvrdis, ze rakovina sa nemoze vyvinut za 3 tyzdne. Aby si vedela, je to mozne.

Pripad cislo jedna-Jeden brat tresol druheho zeleznou tycou po hlave, chlapec dostal nador okamzite a za mesiac zomrel

Pripad 2- Spoluziak bol zdravy, zrazu neprisiel do skoly. Zistili mu akutnu leukemiu, zomrel o 3 tyzdne neskor.

Takze vsetko sa moze stat, ale samozrejme v tomto jej pripade to urcite nie je rakovina.

bojimsa

mam ten isty problem ako AALL, neporadi niekto, kolko dni je normalne krvácať po kyretáži? Mne tiež nikto nič nepovedal a tiež krvácam, som 48 hodín po operácii a keď sa na záchode utriem, tak toaleťák je úplne sýto červený.

delphia

nenamyslaj si ziadne hlupe diagnozy. je to uplne normalne, ak po kyrete krvacas. material ziskany sa vysetruje histologicky a preto bude vysledok az odstupom casu.