prosim o radu!

Magy

sobiiiiik25 - mozno sa chces ukludnit velmi nasilu. Niekedy je prave taka snaha kontraproduktivna.

Takze mozno iracionalny strach z opakovania neurozy ta mozno nahlodava viac, ako samotna neuroza.
Uvolnit sa neznamena s hlavou zatiahnutou medzi ramenami obavat sa navratu niecoho zleho z minulosti, ale radovat sa z tych pozitiv, ktore mas a proste to vziat ako fakt, ak nahodou pride aj nieco zle, tak sa tomu postavit celom ako k vyzve a riesit.
Zmena postoja je zaklad.

Mgr.

Preklikajte si napr. tieto stránky:
i-liek.sk

Prostredníctvom 1. rezervačného systému zákazníkov lekární Vám liek vydá lekáreň, ak si želáte aj diskrétne. Takisto si môžete svoj stav s prítomným farmaceutom diskrétne prekonzultovať. Na lieky, ktoré sú vypísané oranžovou farbou budete potrebovať recept!

sobiiiiik25

Magy: Vies Magy problem je v tom, ze ja mam skoro vsetko, mam priatela, milujucu rodiku, len 25 rokov, skoncenu skolu.. Mala som obdobie, ked bolo toho na mna velmi vela... asi pred polrokom, zomrela nam babicka, mamina bola na tom zle, mala som pred statnicami, rodinne problemy a vtedy sa u mna prvykrat prejavila neuroza, nezvladala som to! som veeelmi citliva ..odvtedy sa bojim, ze taketo obdobie pride zase, hoci ako hovorim, teraz je uz vsetko v pohode, ale neviem zit v pohode, bez stresu... neviem si to vysvetlit:( a cim viac sa chcem upokojit, tym to je horsie.. .

Magy

sobiiiiik25 - nic v zlom, ale je to dost smutne vidiet ludi, ktori maju problem (akykolvek) a hned siahaju po farmaceutikach.
Co takto porozmyslat nad pricinami? Prostredie, rodina, praca, vztah, stravovanie, zivotny rytmus, nedostatok sexu, lasky, dotykov, slnka a pod?
Prva vec ktoru treba riesit je POVOD problemov, nie PRIZNAKY.
To ze si nervozna a podrazdena je niecoho dosledok. A riesit treba najprv ten.
Tesim sa na odpoved.

darika

sobiiik
a co pred tym,ako zacnes nieco brat,ist niekde vybit to napatie.Vyskakat,vybehat...Mozno pomoze a nemusis nic brat.

Denz

Liečenie a ošetrovanie: - nútne je potrebné zlepšiť prísun živín. To sa týka predovšetkým psychoaktívnych aminokyselín a biolátok, ktorých je potrebné k vstrebavaniu aminokyselín v nervovom systéme. Liečenie ovocím a zeleninou: - vyšší obsah glukózy v krvi a tým aj pevnosť nervov zabezpečujú predovšetkým komplexné sacharidy v biozemiakoch (so šupkou), v kapuste, zeleru, mrkve a strukovinách.

Odborníci na metabolizmus odporúčajú avokádo, ktoré obsahuje špeciálny minosacharid zo skupiny Aldus - manóza, ktorý brzdí vylučovanie inzulínu / hormón podžalúdkovej žľazy), takže koncentrácia cukru vkrvi tak výrazne neklesá a na nervy ešte viac energetickej suroviny - fosfatidylcholín (v sóji) zvyšuje potenciál membrán nervových buniek, vitamín E (v sójových produktoch, olivách, kukuricu a rastlinných olejoch) chráni obaly buniek pred oxidáciou (teda zničením) voľnými radikálmi. Nervozita a únava, strava a prostredie - nervozitou rozumieme stav telesného i duševného nepokoja, popr. nepokoj vobou sférach súčasne. --

Vyčerpanosť alebo únava predstavujú subjektívny stav, vyvolaný celou radou okolností. Pritom únava nemusí byť vždy spojená so skutočným znížením pracovnej schopnosti - Oba tieto javy sa však často dopĺňajú. Únava sa môže dostaviť už po nepatrnej námahe alebo i bez nej. Predovšetkým je to otázka konštitúcia, na ktoré sa dá len veľmi málo zmeniť. Nervozita môže mať aj úplne reálne zdravotné príčiny. Keď sú nervové obaly dosť dlho narúšané nesprávnou stravou a stresom, prejavujú sa rozličné prípady zdravotných ťažkostí. Existujú však aj iné príčiny oslabenie organizmu - vírusové infekcie a otravy. Tými sa možno nakaziť ako v zamestnání, tak aj doma. Nie je potrebné sa hanbiť a navštíviť nurológa ...

Prírodné prostriedky na liečbu neuróz: - medovka vňať, Ľubovník sirup, Imufyt sirup, medovka sirup, Manayupa kapsule, Manajupa, alfalfa, ..