Hemoroidy - Zlatá žila

Terka456789

Ja odporúčam preventivne a aj ako pomoc po stolici nesuhat toaletakom, ale osprchovat studenou vodou. Pekne to stiahne zily. Info tu www.temazdravie.sk a do lupy napisat hemoroidy

Maria_B

Na hemoroidy sa nám viacerým v rodine veľmi osvedčila masť od www.ozopa.sk. Je to čisto prírodná masť, úľava je takmer okamžitá a výsledky sa dostavili veľmi rýchlo. Rozhodne pri prvom a druhom štádiu môžem len odporúčať. Je to omnoho lepšie ako behať po lekároch a podobne a za tých pár eur to stojí. A jedno balenie človeku bohate postačí.

Milka12

Áno, sedavé kúpele v dubovej kôre pomáhajú. Takisto Hemostop je veľmi dobrý. Odborúčam MUDr. Júliusa Muranského. Špecializuje sa na liečbu hemoroidov, lieči vonkajšie aj vnútorné hemoroidy: revive.sk

Milka12

Áno, sedavé kúpele v dubovej kôre pomáhajú. Takisto Hemostop je veľmi dobrý. Odporúčam MUDr. Júliusa Muranského. Špecializuje sa na liečbu hemoroidov, lieči vonkajšie aj vnútorné hemoroidy. Pomohol už viacerým mojim známym vrátane mňa. Keby chcel niekto kontakt:
revive.sk

MMMA

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

Osobne mám výbornú skúsenosť s konopnou masťou od ozopa.sk. Úľavu som pocítil okamžite po natretí a po zhruba 2 týždňoch som mal od hemoroidov pokoj. Dobré je, že je to úplne prírodná vec, žiadna chémia, utlmováky a podobne. Taktiež mám pár známych, čo tú masť použili a všade 100% spokojnosť.

leandf

Krem na hemoroidy - hespac.com Krem pomáha hneď, ten upokojuje a sťahuje ale kým sa človek úplne vylieči to trvá aj 3-4 mesiace.