Očný tlak

Pagacik

Ahojte
nemate niekto naviac kvapky lumigan???chcem ich kvoli mihalnicam ale kvoli tomu mi ich ocný nepredpise...keby mal niekto zaujem predat napiste mi na mail pagacik001@azet.sk

sem335

Mám 15 rokov, vysoký očný tlak mi zistili, keď som mal 13 a to tak, že som mával závraty( proste mi bolo na odpadnutie) a zisťovali sme, že z čoho to je. Vyskúšal som niekoľko kvapiek lebo niektoré mi robili velké kruhy pod očami, z iných ma štípali oči. Kruhy pod očami mám viacmenej stále tak to zakrývam púdrom. V poslednej dobre mám čoraz častejšie závraty. Stupňujú sa a je mi z toho na nič. Bojím sa či nemám okrem VOT aj niečo iné, nejaký nádor alebo niečo.. zažili ste niečo podobné? niekedy mám chuť sa zabiť.

tesker

dobrý den chcem sa opytat mam zvyseny ocny tlak na pravom aj na lavom oku 20mmhg.Diagnostikovany mam astigmatizmus. tak sa chem opytať či môže ten zvišeny očny tlak tlačit na rohovku a tym spôsobovat astigmatizmus.

smajliQa

ahojte ludia, a mne by ste vedeli poradit??? kazdy den si meriam tlak ,,, aj niekolko krat denne, a vzdy mam 90/60... a pred par dnami dokonca 80/50...
nasi sa ma pytali, ze ci este zijem... preco mam tak nizky tlak,??
niekedy cez den nevypijem ani jednu kavu, a niekedy aj pat, ale tlak sa mi neznizi ani nezvysi, proste stale je takyto.

Dr.J.K.-tlak

Už tu bolo dávno spomínane o liečivej zázračnej vode od Dr. J.K..Znižuje tlak v cievach a v celom tele pomáha aj očiam a to okamžite, opravuje celé telo - vyskúšané. Ale asi škoda to tu neveriacim pripominať - je mi len ľúto trpiacich.Občas to tu poradím aby mi to potom nevičítali ,že som im otom nič nepovedal.

Domči

Podľa tčm- ide o veľký oheň (jang) v pečeni, pečeň je prepojená s očami, oheň vo forme tlaku preniká do oka a postupne tlačí na cievy a oči týmto spôsobom ničí. Treba vyživiť teda základ - pečeň, všetkou listovou zeleninou, luteínom, piť kamilkové, chryzantémové čaje, a nepodlihať stresu- ten výrazne tiež zvyšuje tlak v očiach.

zabudlivka

legio :ten tlak maš od oka aja mam take iste priznaky ako ty a mam na lavom oku glaukom ocny tlak18 už my klesol a nosim okuliare a teras my aj zistili hypofizu tak ty radim zajdi k lekarovi aby si nedopadla jak ja..

- mira

Nie je to len z počítača. Nepi sladké tekutiny, chemicky upravené a aromatické tekutiny, ovocné šťavy, nejedz priveľa ovocia ani mliečne výrobky.