trasenie ruk

aďa xyz

Ahojte, mne sa trasu ruky hlavne rano, je to dost neprijemne hlavne v praci kedze robim ako dentalna hygienička a ked ma to "chyti" tak to mam co robit, aby som sa trafila. Co s tym????

ruzickas

bratruzickas-Teraz citam ze pri zvysenej funkcii stitnej zlazy jod skodi. Tak radsej opatrne...
braček ja ho užívamm a mám zvyšenu funkciu,len mna doktorka každe 3mesiace pozoruje,naposledy my zmenšila davku liekov/jodu/...ak Vam možem poradit a mate aspon niektoré stíchto príznakov aké som mala ja,tak sa dajte vyšetrit.

ruzickas

RNG-chvilku som brala aj vitaminy maternu,ale občas som si zabudla dat a potom som to uplne zanedbala...bratruzickas-hej braček,som rada,že berieš jod,mne ho teraz doktorka predpísala/lieky/ a viacej jodu by som nemala prímat /v potobe vitaminov/troška som pribrala po 3mesiacov 12kil,ale citim sa lepšie,len ta vaha ma trapi,nejde dole,aj ked menej jem.
Braško od teraz sa sleduj,máme to vrodené...

Lenkoslava

Prosím o radu,teraz som došúpala zemiaky,a nehorázne sa mi trasie jedna ruka,resp. prsty,teraz nemôžem ani na klavesnici poriadne písať,konkretne prostredník,úplne som sa toho zlakla,je to nepríjemné...

resnetium

mne sa trasu ruky od malicka povedali mi ze je to porucha jemnej motoriky...ze to prejde...10 rokov a nic...nemusim byt v stresovej situacii aby sa mi roztriasli ale naopak ked som s ludmi pri ktorych sa citim ozaj ze prijemne tak k ziadnemu traseniu nepride...kazda choroba sa da prekonat psychikov...ono keby neboli ludia taky sprosty tak to ani neni problem akurat neviem co sa miporobilo zacal som viac vnimat situacie pri ktorych sa mi mozu roztriast ruky takze sa to aj stane...sam si skodim...ak to ludia nevedia pochopit zza to sa netreba zatvarat doma..

prosim o radu

Mne sa ruky trasu cv praci. doma sami netrasu.asi stres!! ked sa niekto pozera na moje ruky tak sa tak roztrasu ze sa nemozem ani podpisat!! nemozem ani jest v spolocnosti .som mlady clovek a to ma izoluje od spolocnosti. ked som sam doma take problemy nemam...prosim poradte.pomozte.co mam robit????

borecek

ja ked idem v praci na obed tak sa mi strasne roztrasu ruky ani poievku si neviem dat natu tacku vsetci ma ohovaraju vsetci sa namna divaju ja uz neviem co dalej...

sissia

môže to byť sposobené aj problemami v krčnej chrbtici, ale vhodne su na to cviky, ktore prave posilnia jemne šlachy v oblasti sije a medzi lopatkami. ziadne náročne vo fitku a dvihanie činiek, ale skor z jogy. ide vsak o dosciplinu a cvičiť ich pravidelne.