Vysoka sliznica maternice?

Príspevok v téme: Vysoka sliznica maternice?
MI

Ahojte, vedeli by ste mi niektora vysvetlit, co moze toto znamenat? Na ultrazvuku mi povedali, ze mam velmi vysoku sliznicu, dokonca ze kazdym dnom by som mala zacat krvacat, a este aj po tyzdni nekrvacam. Predtym som krvacala 2 mesiace, prestalo mi to zhruba pred tyzdnom (10 dni). Za kazdu odpoved alebo nazor dakujem.

Lucik3

Moja mamka ma 62 rokov a gynekolog jej pri vysetreni povedal ze ma zhrubnutu sliznicu..ma byt 3 mm a ona ma 1,33..ma ist na operaciu? Z coho to moze byt? Mate s tym skusenost?

Anav

Mam 70 rokov a zvecsenu sliznicu na maternici tiež slabé bolesti pod bruchom vie niekto poradiť ako sa liečiť bez operácie ktorú doporučuje lekárka.

VSETKOOK

Ahojte mám 20 rokov .. menštruacia mi chodila pravidelne ... toto leto mi meskala mesiac robila som si sedem testov ci nahodou niesom tehotna ... vsetky boli negativne , cela nervozna soom sa nakoniec odhodlala ist ku doktorovi ktorý mi povedal ze mam zvecsenu sliznicu zobral mi krv a po krvných testoch sa potvrdilo ze tehotna niesom .. vysvetlil mi to tak, že sliznica sa mi zvecsila preto lebo som dlho nemala menstruaciu a nemala som ju preto lebo mi chyba hormon ( cize zo stresu ) dostala som injekciu do zadku a sla som domov :)takze nie vzdy zvecsena sliznica znamena tehotenstvo

ada17

AHOJTE NO MNE POVEDAL LEKAR ZE MAM TIEZ VELKU SLUZNICU A ZE KED SA NEZMENSI MUSIM IST NA OPERACIU A ZISTI TO KED MI SKONCIA KRAMI DO 5 DNI MAM DOIST A POTOM SA UVIDI ALE JA NECHCEM IST NA OPERACIU SAK TO SOM ESTE NEOCULA ZE SA TO OPERUJE MAM IST INEMU LEKAROVI....

mia 1576

ahoj,už mám dlkšie zväčšenú,vyskokú sliznicu neviete mi poradiť čo to môže znamenať? Tehotná niesom,nebudem ale znepokojuje ma to,že sa zväčšuje.Viete mi povaď čo to pre mňa znamená aké problémy.ďakujem pekne.

Michaelkka

Ahojte chcela by som sa opýtat dnes som bola u lekára a do karty mi napísal že mam 5mm sliznicu..Neviete niekto čo to znamena??.Mam aj bolesti v pod brušku a meška mi menštruáciu 5 dní..Dakujem za každu odpoved.

nazivka

caute, je mozne aby bola vysoka sliznica v 8. den menstruacie s vyskytom folikula 15mm? co to pls znamena? mam pred ovulaciou alebo? lekar vravel, ze je cyklus uplne mimo, asi kvoli hormonom, a ze tomu sam nechape, kde sa to tam vzalo... bo ovulacne testy mi ukazali ovulaciu po predchadzajucom cykle uplne inak asi cca 16 den.snazime sa otehotniet. dakujem za odpoved.

demetera

ahojte..chcem sa vas spytat nemate niektora problem s tym ze vam silno pracuje sliznica ze sa vlastne stale cistite a nemate problem absolutne zvlhnut tu nejde o to to je fajn ale ci to je aj sprevadzane bolestami v podbrusku.chodim previdelne na kontroly a stale mi tvrdia ze tam nic nemam a som zdrava len preco sa tak stale cistim nadpriemerne.prosim ked mate niektora podobne skusenosti napiste niaky recept ci uz kupel alebo nieco podobne..

kuk

no ja som bola včera na preventívke a tiež mi ujo doktor povedal, že mám veľkú sliznicu na to, že mám 10 dní po skončení menštruácie, tak mi vysvetlil, že to má dve príčiny... mávam silnú menštruáciu a aj v kusoch... alebo som tehotná... čo sme vylúčili, bo nechránený sex som nemala