Nervovy tik

michael 1

Zabudol som . Trhanie svaly už na ako koľ-vek mieste , je skôr prejav tela zbaviť sa niečoho škodlivého.Treba prehodnotiť stravu, .zvyčajne neodporúčam piť veľké dávky vody, ako bežne uvádzajúcu media či lekári ale v tomto prípade by som odporučil zvýšiť množstvo vody do poludnia,.Po 18 hodine v žiadnom prípade nejesť! Od 10 hod. do 11hod. Jesť veľa ovocia.

kúpanie v rieke,je skôr prevencia ale samozrejme môže pomôcť. Treba kombinovať aj s týmto textom,a pod.

michael 1

Niekedy sa to stratí samo niekedy vôbec nemusí, a môže vám to ostať celý život.Viem nepríjemne konštatovanie.Treba ale konať za včas, keď sa to objaví, pretože potom môže byť už neskoro.Každému môže zabrať niečo iné,pôsobenie na organizmus - povedzme minerál horčík , alebo vápnik,či vit. B12 alebo aj kúpeľná liečba, (odbúranie stresu) a pod.Niekedy boli odborníci v Indii, ktorí pichli ihlu hlboko pod kožu až 10 cm(na správne miesto) a nervový tik či pískanie v uchu prestalo okamžite.Neboli to žiadne čary, ale dobre ovládanie akupunktúry. Dnes už títo odborníci medzi nami nežijú, a nikto od ne neprevzal to učenie pretože, naše školská medicína prebrala úlohu liečenia.Totiž to dovolím si tvrdiť, rozdiel medzi súčasnou medicínou, a tou alternatívnou či šampanskou je taký, že tá naša vie všetko o našom tele,(pomocou prístrojov). ale nevie ako to telo správne liečiť-jedine operovať "-príroda to zrejme do tela tam dala zbytočne.Čaká sa kým choroba dozrie -pre operáciu." Tá šampanská či prírodná zase nevie o našom tele takmer nič, ale vie (podľa spôsobu odpozorovania od prírody) čo pomáha-Ja na príklad by som odporúčal vykúpať sa v rieke v lete.v prúde vody. Samozrejme aspoň 3 krát a využívať to každý rok..

izabelka

no to je fak mozno to je stres mala som to ako mala tiez chvilu ale toto trva uz dva mesiace aj viac tak neviem pouzivala som aj magnezium vitamin B a nic nepomohlo takze vazne neviem nie som ani v strese nemam ziadne problemi s partnerom nemusim sa zatazovat pracou robim co ma bavi tak vazne netusim z coho to mozem mat tak prosim vas mam ist psichiatrovi zato ze nemam problemi a sklbe mi oko a da mi lieky aj ked nie som v strese ??? alebo to moze byt z chrbtice nejaky prejav mam dlhodobe problemi s chrbticou a kostrcou moze to byt z toho????

panika

neviem aky tik mas presne na mysli-mozem ti len z vlastnej skusenosti povedat,ze mne lekarka vysvetlila, ze tik je vlastne super vec.je to ako ventil na tlakovom hrnci.Ked je toho moc,vypusti sa to von. Asi ta to nepotesi,ale je to tak.aj ked je to neprijemne (clovek to nemoze ovladat) je to vlastne jeho ,,priatel"

kary

Skus si kupit magnezium s vitaninom b6 a taktiez sumive kalcium,je potrebny na prenos nervovych vzruchov.Tak vela stastia!