Dovolenka - Bulharsko

líštička

Rodičia boli minulý rok v Bulharsku s jednou cestovkou, šli cez Srbsko, museli si brať pasy, ale nakoniec ich vôbec nekontrolovali. Iba colník prišiel do autobusu porátať, či sa počet cestujúcich zhoduje so zoznamom, čo mu dala delegátka.
Iné je to asi, keď idete autom, tam si na vás asi nájdu čas.

uz fakt nevi

ludia prosim vas a mali ste vsetci pas??? ja som nasla fajn last minute, ale pas nestiham vybavit :(( riskli by ste to???alebo stacil vam aj obciansky,?

nataly26

plaže su pieskove pekne a mušle su tam normalne ako v mori slnečniky a lehatka za poplatok meduzy som toho roku ani nevidela minuli rok hej ani kraby nič strašne všetko v pohode

nataly26

ahojte my sme sa v stredu vratili z bulharska z nesebaru a bolo super krasne starobyle mestečko na skok od slnečneho pobrežia cesta dlha autom ale už ked ste tam tak v poho more teple počasie horuce ceny ok

sdgsgdg

ja idem tiež 25.07.2010 na slnečné pobrežie, len som pozerala počasie a v pondelok a možno aj v utorok tam má pršať, tak snáď tam nebude pršať celý čas

rada

Ja tu cestovku nepoznam, tak neviem reagovat, ale ceny su tam v pohodicke. Mentalita pribuzna nam, cize ja som bola maximalne spokojna. Uvidime ako to bude tento rok, hadam budem 2x nadsena.

ddddsafs

ja idem 25.8 . ale akurat som sa dočital nie dobre veci o jazzwelte ... s ktorym cestujem aj ja....hotel aquamarine.... no uvidime..ake su tam ceny da sa to porovnať na slovensku?

rada

letecky to trva 1 hod 20 minut a busom? neviem ale su tam normalne zasuvky. Ja idem na Slnecne pobrezie o tyzden. A vraciam sa tam 2x, velmi sa mi tam paci.