deodoranty

blueberry

Odporúčam ti deodoranty Adidas, najlepšie voňajú a sú vyvinuté pre športovcov resp. športovcami, takže proti poteniu niečo dokážu ;) vlastná skúsenosť ;)

anjelicek

dakujem pozrela som.len skoda ze u mna nezabral ziadny antiperspirant, skusial som uz vela druhov i zanciek.kupila som si teda driclor a po prvom pouziti sa vyrazne menej potim.chcem ho pouizvat aspon v lete kvoli farebnym trickam.u lekark ysom s potenim bola ale nepovedala mi k tomu nic.idm eznovu v septembri

anjelicek

bola som u endokrinologicky ale moje potenei pridala k tomu ze som v strese pred maturotu,no uz mam davno po mature a stale sa potim:-( o botulotoxinovych injekciach som sa informovala vc jednomn centre a je to dost drahe a navyse je to len na 6-10 mesiacov.:-(

evul

Nejak som to nezaregistrovala, ale u doktora si bola? Myslim, ze by ti vedel poradit lepsie ako my na dialku na fore... Este sa odporuca salvia (bud caj alebo obklady), pripadne sa to da riesit nejak drastickejsie - napr.botulotoxinovymi injekciami alebo vyoperovanie potnych zliaz. Nemam ale blizsie informacie, a neviem ani, ci je to vhodne pre kazdeho. Kazdopadne, ak ta to trapi, nie je dovod nedat sa vysetrit a vyriesit problem, ktory ta trapi :)

anjelicek

ja som tiez uz vyskusala vselico.ked si dam gulocku,ci rexonu,niveu,dove,mne to nezaschne,spreje ako hovoris nezaberaju a teraz som si kupila tuhy Dove ale aj tak sa stale potim a dost.tiez sa obavam tej reakcie voci Dricoloru lebo mam dost citlivu kozu,rozmyslala som na tym Deo Forte ale citaal som tu ze nepomaha.

Aria

Ja pouzivam Driclor uz peknych par rokov. Chcela som ho vymenit za nieco ine, ale Deo Forte mi vobec nepomohlo. Tak trpim s Driclorom. Som s nim maximalne spokojna, akurat ze po aplikacii stipe, tak ho uzovam iba raz tyzdenne. Ale celkom to staci.

evul

Tiez mam problemy s potenim, Driclor som skusala - sice zabral, ale mala som nanho velmi neprijemnu reakciu (strasne stipal, aj po umyti a po cely den). No, a co sa tyka ostatnych antiperspirantov, spreje nezaberaju v mojom pripade vobec, najlepsie su gulicky - vyskusanu mam Niveu pure a Adidas intensive, s tymi som spokojna.