Nerovnaké prsia

lola25860

PROSIM, CHCEM SA OPYTAT. MAM JEDEN PRSNIK VACSI AKO TEN DRUHY. TO BY AZ TAKE STRASNE NEBOLO LEN TEN VACSI JE TVRDSI A BOLESTIVY. JE TO NEJAKA CHOROBA????

chlapec

ani mi nemame rovne prirodzenie,
tak ako niesu rovnako dlhe ruky, nohy,
rovnako velke svaly na tele tak isto nebudete mat rovnake prsia..
to je priroda:)

shila

Plastiku nechcem. Dat sa rezať?...brrr..
Moja sestra ma rovnake, len ja mám rozdielne. Nechápem. A obe sme praváčky.

nebojim sa

je to bezny jav, pravacky maju pravy prsnik mensi.. lavacky lavy ... mozno je to tym, ze pravou rukou sa viac namahaju, aj prsny sval sa viac vyuziva, tak sa spaluje trosku tuk na prsiach :P

jajka

aj kazdu polku tvare mas inu, nie su identické. su to len detaily ale su.je to genetika s tym nic nenarobis. jedine plastika ak su tie rozdiely naozaj znatelne.

shila

no nie kazdy ma nerovnake prsia a ma rovnake obe časti. To musí byť nejaky dôvod ,prečo to niekto má niekto nie.

marisssa

preco??prava polovicka tela, nie je rovnaka s lavou polkou tela..preto tie nerovnosti..ako aj u muzov, stava sa,ze maju rozdielne semenniky..je to uplne normalne..kym sa nezmeni velkost zrazu a je to veelmi viditelne, vtedy radsej navstiv doktora..inak sa nemas coho bat..

dd

aj ja mam tento problem..odjakziva..aj co som bola tehotna a zatial stale dojcim, aj tak ich mam rozdielne..ale zaujimalo by ma tiez, preco to tak je..viem, ze je to bezne, preto si z toho moc tazku hlavu nerobim..

melina70

Moja dcéra bude mať 14 rokov a má eľký rozdiel medzi prsiami, jedno je už vyvinuté a druhé ako keby jej nerástli. Poraďte, čo sa s tým dá urobiť. Existuje spôsob, ako jej pomôcť? Prečo to vlastne takto je? Začína ju to veľmi trápiť, lebo je v puberte a je z toho nešťastná. Dá sa to riešiť v takomto veku vôbec? Je vyspelá a samozrejme, že sa ešte vyvíja. PORAĎte, prosím.

tikitou

Ja mam tiez prsia rozlicnej velkosti. No co narobim. Tiez by som chcela mat pekne sumerne, ale pod noz kvoli tomu nenahlem. Az take strasne to nie je, ale bez podprdy uplne viditelne.