chudnutie pre miselku

marisssa

a hlavne, ked vidim ako sa druhym okolo mna dari chudnut.kamoska schudla za posledne tyzdne 21kg!ale zacala fajcit a nechce s tym prestat..hmm

barbinka

marissa: no to je zlé, musíš sa proste zaťať a nakopnúť do toho.keď zbadáš prvé kilo dole, tak potom budeš chcieť ďalšie a ďalšie a potom to už pôjde samo, len treba začať.

marisssa

barbinka--no ja chcem ist do toho,ale akosi sa neviem rozbehnut..
este som ani nezacala a uz si vravim, ze to aj tak nezvladnem

barbinka

mamina: ja športujem snáď stále a nikdy som z toho neschudla. len spevníš svalstvo. pokiaľ sa nezačneš inak stravovať, tak nschudneš a asamozrejme popri tom môžeš korčuľovať.

mamina123

a viete niaku ucinnu dietu po porode.este sice kojim a dietovat nemozem ale aj ja by som rada skusila nieco prijatelne.a chcem sa spytat ze ked sa zacnem teraz korculovat ci schudnem aj bez diety?

barbinka

no to rozmýšľam aj ja.hmmm, tak potom by som si to radšej dala v ovocnom dni. lebo ovocie obsahuje fruktózu, čo je vlastne rastlinný cukor a cukor je aj v sladkom. tak ja neviem, môžeš to skúsiť teda takto. buď jedz B,Š,B,O, alebo Š,B,Š,O a v tom ovocnom si daj normálne raňajky ovocie, obed výživu s banánom alebo s čím chceš, môžeš jesť aj sušené ovocie, aj orechy.a najskôr tri hodiny po obede si daj buď dva zákusky (to si dávam ja), alebo nejaká zmrzlina je tiež povolená. ale potom už nič nejedz až do rána. ja preto si tie zákusky dávam až o takej šiestej, nech vydržím. no čo povieš,ako som to vymyslela?