Dermacol-vase oblubene vyrobky a vyrobky ktore nemusite

Príspevok v téme: Dermacol-vase oblubene vyrobky a vyrobky ktore nemusite
kape

cawko baby!pouzivate Dermacol???Co vas prekvapilo a co vas sklamalo?

Taakze mna prekvapili spirali,make-up 24H a takmer cela dekorativka!
Dobre su aj veci na plet-cajovnikovy rad na akne.

Co ma sklamalo bol ten make-up na akne s cajovnikom,napriek tomu,ze ta cistiaca sada podla super,ten make-up uz nie!

A napriek tomu,ze TAKMER vsetky spiraly mi sadli,nasla sa aj vynimka-elite lashes taka ruzova,na dlzku,predlzuje celkom dobre,ale rychlo vysycha a kefka je taka divna...

Ale aj napriek tomu mam dermacol najradsej so vsetkych znaciek,je lacna a pritom tak kvalitna,dekorativka sa moze rovnat Max Factoru!!!Dokonca v minulosti predal dermacol max factoru patenty na neake make-upy!!!

Chcela by som vyskusat este make-up easy matt-zmatnujuci s pudrom skusali ste?
A este ci niekto neskusal hydratacny krem na tvar s efektom jemneho opalenia
///////
Dakujem,za odpovede:)

kukurica

po pouzivani znacky Dermaco MATT control 18h som na druhy den mala velmi bolestive vyrazky na pleti a moje ocne viecka boli suche a stipali . o tomto make up som nenasla na internete bohuzial ziadne vedlajsie ucinky a tak neviem ci ma nejake vedlajsie alergicke ucinky ale pisu ze je dermatologicky testovany.Neviem sice nejako na isto povedat ci je make up zly alebo sa len mojmu typu pleti nehodi . Moja plet je zmiesana a odpurucili mi ho vobec som si neni ista ci je to z neho alebo nieco ineho . Ale vyrazky aj ostatne sa mi vyhodili hned na druhy den po pouzity make up ...

Simuš

ja používam dermacol Matt control a myslím že je perfektný. mám takú zmiešanú pleť a robí mi dobre..aj sa rovnomerne rozotiera a dobre kryje. výhoda je aj to, že nieje veľmi drahý..tak akurát:) a jedna rada....nepoužívajte žiadne make-upy z avonu! kazí sa nimi pleť a sú mastné:) poznám z vlastnej skúsenosti...:)

hdddddddd

Ja som si tiež oblubila tuto znacku.. hlavne make-upy.. cistiace veci pouzivam z inej kozmetiky,prirodne certifikovanej .. ale na dekorativnu k. nedam dopustit :) Ci uz make-up Cover (v malom mnozstve), al. 24hod., alebo ten caviar ... teraz som si objednala fixacny puder z ich stranky - tak som zvedava :) jedine co by ma zaujimalo, že ako funguje ten make-up na principe farieb (zelena, zlta atd..) mal ho niekto ??

Ada ii

A sú aj nejake make upy ktore len nezmatnuju ale hlavne prekryju akne!!! O to my viacej Zálezí!!!
Je ten Dermacol 24h hypoallergenic taky perfektny??? Ja som totisto len na Dermacol a verim tejto znacke...DAKUJEM!!!

Ve

ja som vyskúšala veľa výrobkov z Dermacolu, nie som spokojná jedine so špirálami, sú veľmi slabé, jemné, žiadny obsession efekt ani nič podobné, výborné sú tiene, Dermacol touch, jemne trblietavé, zvýraznia krásne oči, mejkapy som mala golden elixir, výborne krycí, len je na zrelšiu pleť, aj krycí krém, zelený som vyskúšala - korektor na vyrážky, zakryje dosť, no pleť je potom dosť bledá a treba to zakrývať, mám aj očné ceruzky, výborné, aj lesky na pery jemné, krásne, aj krémy sú dobré, teraz mám další z rady Juicy beauty, veľmi dobrý pre suchšiu pleť, na denné nonesenie, aj ceruzky na pery sú fajn..
aj telové mlieka, krásne voňajú

ja som rozhodne stála zákazníčka na Poštovej v BA

treba vyskúšať, ale stojí to za to a verím, že každá z Vás si nájde ten svoj výrobok :-)

[zruseny8]

ja som si kupila make-up 24h hypoallergenic c.2 a je skvely. ale podla mna malo kryje. na to som si kupila transparentny puder c.4 a ten sa mi zda az prilis praskovy..asi som prilis vyberavy clovek, ale obidva produkty super vonaju :)

zuik

Od dermacolu mam len make-up cover a je naozaj vyborny. dlho som nevedal najst spryvny odtien teraz mam 209 a zda sa mi akurat aj cen aje v poho.v 101 drog. len 4,60 eur.

jingles

WATERPROOF EYELINER používa dakto túto vodeodolnú ceruzku? by ma zaujímalo či aj drží bo mne sa všetko po chvíli stratí =(