Gynekolog/gynekologicka v Bratislave

chiconyvv

qiu
ahoj prepac ak ta obtazujem ale nemôzem sa dostat k Tvojmu mailu. Nemohla by si mi prosim na môj mail poslat informacie-hlavne adresu a tel. cislo na doktorku Ruzickovu?? Bola by som ti velmi vdacna. Dakujem za ochotu :))

queenshocks

dobry den.bola mi zistena endometrioza a doktor mi nasadil antikoncepciu.neviem,ci by som ju mala zacat uzivat v prvy den menzesu,alebo ju mozem rovno zacat uzivat.tymto vas ziadam o radu.vopred dakujem

agina

maaamina ta sestricka, co tam bola povodne, ta tam uz nie je.Ma tam uz asi dva roky mladu, zlatu ustebotanu sestricku.

janaka88

chcela by som vediet ci je mudr katarina jablonkova dobra gynekologycka.kamaratka mi ju odporucila aj tak by som chcela vediet viac.

barbinka

milla: ja chodím do súkromnej ambulancie a tam sú mladé sestričky a sú veľmi milé. Zatiaľ som nemala žiaden problém.

milla

...najradsej mam tie vsetky nadradene sestricky,tvaria sa, ako by zjedli vsetku mudrost sveta, vzdy ma to tak znechuti...a vsade vsade su len stare sestricky, kde asi pracuju vsetky mlade??:-( tie by sa tak urcite nespravali

maaamina

ta čo je vo figare, je tom tam hrozné!!! sedí sa v malej čakarničke polepetej plagátmi ako v cigan. maringotke. Sestrička, ma vždy hroznu náladu, a správa sa ako k drzím stredoškolakom. Chýba jej profesionalita. Doktorka ma nenatchla vôbec. Bola som tam s kamoškou a ta ked videla, že sestrička otvorila dvere do korán a mi sme videli holý zadok jednej pani sa otočila na opätku.

otazka

agina,qiu vdaka:)...vy dve odporucate najcastejsie ako som uz velakrat citala...prestudovala som si asi vsetky temy co sa tykaju tychto veci:)

qiu uz som poslala mail