ZDRAVIE.sk
Registrácia
Prihlásenie
Fotogaléria Fotorecept: pomaly pečená bravčová krkovička na cideri (Späť na článok)
3 / 6
Fotorecept: pomaly pečená bravčová krkovička na cideri

Fotorecept: pomaly pečená bravčová krkovička na cideri

2. Mäso osoľte, okoreňte z každej strany. Na rozohriatom oleji sprudka opekajte z každej strany cca 5 minút, kým sa pekne nezatiahne a nebude krásne hnedé.

Ďalšie obrázky v galérii

Fotorecept: pomaly pečená bravčová krkovička na cideri
Fotorecept: pomaly pečená bravčová krkovička na cideri
Fotorecept: pomaly pečená bravčová krkovička na cideri
Fotorecept: pomaly pečená bravčová krkovička na cideri
Fotorecept: pomaly pečená bravčová krkovička na cideri
Fotorecept: pomaly pečená bravčová krkovička na cideri