ZDRAVIE.sk
Registrácia
Prihlásenie
Fotogaléria Fotorecept: talianske rizoto s feniklom, citrónom a bresaolou (Späť na článok)
4 / 7
Fotorecept: talianske rizoto s feniklom, citrónom a bresaolou

Fotorecept: talianske rizoto s feniklom, citrónom a bresaolou

3. Po chvíli, keď sa víno vyvarí, prilejeme trochu horúceho vývaru a zamiešame. Prilievame zakaždým, keď nám risotto zhustne. Vývar sa vstrebáva do ryže a tá naberie na objeme aj viac ako dvojnásobne. Za stáleho miešania postupne prilievame vývar až do zmäknutia ryže. Trvá to približne 20 minút.

Ďalšie obrázky v galérii

Fotorecept: talianske rizoto s feniklom, citrónom a bresaolou
Fotorecept: talianske rizoto s feniklom, citrónom a bresaolou
Fotorecept: talianske rizoto s feniklom, citrónom a bresaolou
Fotorecept: talianske rizoto s feniklom, citrónom a bresaolou
Fotorecept: talianske rizoto s feniklom, citrónom a bresaolou
Fotorecept: talianske rizoto s feniklom, citrónom a bresaolou
Fotorecept: talianske rizoto s feniklom, citrónom a bresaolou