ZDRAVIE.sk
Registrácia
Prihlásenie
Fotogaléria Fotorecept: zapečená špargľa s ementálom a prosciuttom (Späť na článok)
5 / 12
Fotorecept: zapečená špargľa s ementálom a prosciuttom

Fotorecept: zapečená špargľa s ementálom a prosciuttom

4. Uvaríme si špargľu, a to tak, že ju vložíme do vriacej osolenej vody a varíme ju asi 7 minút. Následne ju schladíme v miske s ľadom. Zachová si tak peknú zelenú farbu.

Ďalšie obrázky v galérii

Fotorecept: zapečená špargľa s ementálom a prosciuttom
Fotorecept: zapečená špargľa s ementálom a prosciuttom
Fotorecept: zapečená špargľa s ementálom a prosciuttom
Fotorecept: zapečená špargľa s ementálom a prosciuttom
Fotorecept: zapečená špargľa s ementálom a prosciuttom
Fotorecept: zapečená špargľa s ementálom a prosciuttom
Fotorecept: zapečená špargľa s ementálom a prosciuttom
Fotorecept: zapečená špargľa s ementálom a prosciuttom
Fotorecept: zapečená špargľa s ementálom a prosciuttom
Fotorecept: zapečená špargľa s ementálom a prosciuttom
Fotorecept: zapečená špargľa s ementálom a prosciuttom
Fotorecept: zapečená špargľa s ementálom a prosciuttom