ZDRAVIE.sk
Registrácia
Prihlásenie
Fotogaléria Fotorecept: bravčová panenka (Späť na článok)
4 / 8
Fotorecept: bravčová panenka, príloha - skaramelizovaná cibuľka

Fotorecept: bravčová panenka, príloha - skaramelizovaná cibuľka

3. Pridáme med a počkáme, kým skaramelizuje, pričom zmes miešame a dávame pozor, aby sa cibuľa neprichytila na dno hrnca. Zalejeme červeným balzamikovým octom (podľa chuti) a ešte asi 15 minút spolu dusíme. Cibuľa musí byť úplne mäkká. Na ďalšej panvici si zatiaľ opečieme šampiňóny a cherry rajčinky. Podávame so zemiakovou kašou.

Ďalšie obrázky v galérii

Fotorecept: bravčová panenka
Fotorecept: bravčová panenka
Fotorecept: bravčová panenka, príloha - skaramelizovaná cibuľka
Fotorecept: bravčová panenka, príloha - skaramelizovaná cibuľka
Fotorecept: bravčová panenka
Fotorecept: bravčová panenka
Fotorecept: bravčová panenka
Fotorecept: bravčová panenka