Súťaž: doprajte pleti hydratáciu s Yves Rocher

Blíži sa obdobie, keď naša pokožka potrebuje o niečo viac hydratácie. Vysúša ju silné slnko či voda z bazénov. Výberom správnej kozmetiky sa môžete takýmto problémom vyhnúť a vaša pleť sa vám poďakuje.
Hydratácia pleti

Instagram.com - dezire.eu | Zdroj: súkr.archív

Samotná voda nie je schopná pleť hydratovať. Pokiaľ nedochádza k dlhšie trvajúcemu kontaktu, voda zostáva iba na povrchu a nepreniká do hlbších vrstiev. Vedcom z Yves Rocher sa však vďaka jednej zložke podarilo napodobniť mechanizmus vytvárania zásob vody a aplikovať ho pri hydratácii pleti. Nový rad Hydra Végétal od Yves Rocher vyskúšala aj módna blogerka Dominika Makarová, ktorá sa o svoje skúsenosti s týmito produktmi podelila so svojimi fanúšikmi na Instagrame dezire.eu.

Súťažná otázka:

Čo je to kosmatcovník?

  1. hydratačný výťažok z kosatca

  2. antioxidant s hydratačnými účinkami

  3. rastlina s mimoriadnou schopnosťou zhromažďovať vodu

Viac o tejto téme, aj o ďalších krokoch v starostlivosti o pokožku sa dozviete v článku Hydratácia pleti: dôležitá nielen pre suchú pokožku.

Pravidlá súťaže:

  1. Do súťaže je možné zapojiť sa vyplnením a odoslaním súťažného formulára.
  2. Každý súťažiaci môže poslať do súťaže svoju odpoveď iba 1-krát.
  3. Do súťaže sa môžu zapojiť iba osoby nad 18 rokov s platnou adresou na území Slovenskej republiky.
  4. Traja súťažiaci, ktorí správne odpovedia na súťažnú otázku, vyhrajú balíček 5 noviniek Yves Rocher.

Termín súťaže: 4.6.-11.6.2018

Vaše odpovede môžete posielať do 11.6. 2018. Odpovede zaslané po tomto termíne už nebudú brané do úvahy pri vyhodnotení. Vyhodnotenie súťaže sa uskutoční 12.6.2018, keď sa vyberú 3 súťažiaci so správnou odpoveďou na otázku.


Zapojte sa do súťaže >> SÚŤAŽNÝ FORMULÁR <<


Ceny:

3-krát balíček 5 noviniek Yves Rocher z radu Hydra Végétal. Balíček obsahuje hydratačný gél na deň a noc, čistiaci gél, tonikum, gélový peeling a sérum.

Kozmetika Hydra Végétal od Yves Rocher

Instagram.com - dezire.eu | Zdroj: súkr.archív


Organizátorom, vyhlasovateľom a technickým zabezpečovateľom súťaže je portál ZDRAVIE.sk (spoločnosť Zdravie.sk s. r. o.). Vymáhanie výhier súdnou cestou je vylúčené. ZDRAVIE.sk si tiež vo výnimočných prípadoch vyhradzuje právo na zmenu ceny. Sponzorom súťaže je spoločnosť Yves Rocher Slovakia s.r.o.. Odoslaním súťažného formulára súhlasím so spracovaním svojich osobných údajov v zmysle ustanovenia § 11 zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov za účelom zúčastnenia sa tejto súťaže a jej realizácie.