Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

Baklažánová nátierka

Potrebujeme:

  • Baklažán,
  • cesnak,
  • tavený syr,
  • bazalku,
  • morskú soľ,
  • biele korenie,
  • 2PL kyslej smotany.

Postup:

Baklažán umyjeme, nakrájame na kocky a uvaríme v pare (kto môže, ostatní klasika), necháme vychladnúť a pomelieme na mlynčeku alebo pretlačíme na pyré. Pridáme cesnak, na drobno nasekanú bazalku alebo sušenú, morskú soľ, korenie, tavený syr a smotanu. Premiešame. Natierame na hrianky a zdobíme zeleninou.

Klik-Klinik

Máte zdravotný problém?

Konzultujte ho so skutočnými odborníkmi

1. internetová klinika Klik-Klinik

Chcem konzultovať

Textová Inzercia

Silvestrovské MEGA pobyty v Dudinciach

Užite si posledné dni v roku 2016 v hoteli HVIEZDA***

Len jeden klik ku zdraviu

Vždy individuálny prístup k liečbe chorôb vášho tela. Fyzioterapia, rehabilitácia, vnútorné lekárstvo, rodinný lekár.

Získajte svoj červený hrnček

Pozrite si našu ponuku a do piatich dní ho máte doma.

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

Baklažánová nátierka - ZDRAVIE.sk