Týmto piatim typom mužov nevedia ženy odolať!

Ženy majú rôzny vkus - na módu, celkovú úpravu zovňajšku, na veci, ale aj na mužov. Napriek tomu ale existujú muži, ktorí sa páčia azda každej žene. Aké sú to typy mužov, čím tak imponujú a aké nástrahy vzťah s nimi prináša?

Zdroj: Shutterstock.com

1. Pekní romantici

Obyčajne neprichádzajú bez kytice. V byte vám nechajú roztomilé odkazy. Sú tak sexi staromódni – sú radi, keď vám môžu dvoriť. Nikdy nečakajú pri telefóne s myšlienkou, či majú žene zavolať alebo nie, rovno konajú. Pekní romantici sú muži, ktorí ženám radi ukazujú aj svoju láskavejšiu stránku. 

Nevýhody: Po čase môžu byť nudní.

Celebritné príklady: Johnny Depp, Cary Grant.

2. Páni nebezpeční

Vyzerajú ako vystrihnutí z módneho katalógu. V na mieru šitom obleku vás doslova ohúria. Sú tajomní, vždy pohotoví, pozvú vás len do luxusnej reštaurácie, v komunikácii sú vtipní. Prídu vždy rýchlo, no rovnako rýchlo sa vytratia a zase vrátia. Budete sa pri nich cítiť vždy neisto, no budete ich milovať.

Nevýhody: Nebude vám raz chýbať v živote trochu istoty?

Celebritné príklady: Chris Noth alias Pán Božský zo Sexu v meste, akýkoľvek predstaviteľ Jamesa Bonda, Antonio Banderas, Frank Sinatra.

Prečítajte si: Čo ženy na mužoch milujú?

3. Sexi muži ošľahaní „vetrom“

Alebo životom? Áno, reč je o starších mužoch. Sú stále krásni a ich vrásky sú tak sexi! Majú dosť životných skúseností na to, aby vedeli, čo chcú a čo vám majú dať. V živote už mali množstvo žien, preto vedia, ako sa k nim správať. A to je to, čo vám tak imponuje.

Nevýhody: Nebude o desať rokov už predsa len pristarý?

Celebritné príklady: Opäť Antonio Banderas, ale aj Sean Connery.

Je vekový rozdiel vo vzťahu problém?

4. Muži mužov

Vždy vám odnesú kufor, budú brániť vašu česť, no radšej prehltnú sklo, než by si mali oholiť hruď alebo nechať upraviť obočie. Skôr ako na romantickú večeru vás pozvú do pubu. Toto vám môže prekážať, no na druhej strane si pri nikom inom nebudete tak skvele vychutnávať svoju ženskosť. Presaďte si, aby ste si vo vzťahu mohli aj vy občas obliecť „nohavice“ a nikdy muža mužov nepožiadajte, aby vám podržal kabelku.

Nevýhody: Občas vám môžu pripadať neohrabane.

Celebritné príklady: Russell Crowe, Frank Sinatra

Prečítajte si: Partner na úrovni

5. Párty chlapci

Či už je to na večierku, alebo na rodinnom obede, vždy sa budú dobre baviť. Ich život je jedna veľká párty. Milujú spoločnosť a spoločnosť miluje ich. Sú zábavní a veľmi spontánni, stále vás budú prekvapovať – od rýchlovky tesne pred tým, ako k vám na večeru prídu vaši známi, až po tom, čo vám pred zrakom nečakane zamávajú dvomi letenkami do Vegas s odletom ešte v ten istý deň!

Nevýhody: Viete si predstaviť, že si s takýmto mužom založíte rodinu?

Celebritné príklady: Vince Vaughn, Will Ferrell.