som tehotna??

Príspevok v téme: som tehotna??
katrin22

2 dni mi meska menzes...vzdy som ho mavala pravidelne, pred 10 dnami som bola u gynekologa a ten mi povedal, ze mam akurat pred menstruaciou..co mal vlastne pravdu...lenze ona stale nikde. aj mi povedal ze mam trochu zvacseny lavy vajecnik...no citim sa ako pred menstruaciou lenze ona stale nikde, robila som si tehotensky test..jeden kvalitnejsi tam mi vysla len druha uplne zanedbatelna ciarocka a dva take lacne tie boli negativne. chcem len pocut nejaky nazor od vas, myslite ze by som tehotna byt mohla? alebo to bude nieco ine?

Lenkaaaaa

Ja som momentalne v 27tyz. tehu. Ja som si na zaciatku robila test a bol negati. potom som to skusila o par dni a bola tam aj druha ciarka ale strasne slaba, tak som to riskla a este raz o niekolko dni a ta druha ciarka bola uz viditelnejsia. Tiez sa mi stlo ze som si robila 2 testy aj 3 a bolo dva negativne a jeden posit.Nejake testy su viac citlive a niektore menej. Tak povediac treba to skusit o niekolko dny neskor ked sa nedostavy. Nemala som ziadne priznaky na tehotenstvo. Ale zato sme stastny a tesime sa na maleho velmi..... vela stastia....pa

isabella

bosorecka:
urob si este jeden alebo dva testy a ked budu vsetky negativne a menzes nikde, tak s tam navstiv gynekologa, by ti dal vyvolavacku...
inak je vobec sanca, ze by si bola tehotna? mala si nechraneny styk?

bosorecka:

ahojte mne meska 4 dni robila som si test ale nic len jedna ciarka ... hladam tu druhu ale nie je tam iba ak by som ju fixkou nakreslila..:-))).. sice nerobila som si ich ráno tak neviem... ja zas nemam ziadne priznaky ani tehu ani menzes:-)) je mi dobre ani ziadna nervozita ako pred menzes.. nikdy mi nemeskalo co myslite??? este cakat???

zuzka0609

neva : to je uz viac ako tyzden,toto som prezila este 1 juna...odvtedy ziadna zmena.stale mi je rovnako,mam uz jedno dieta..vtedy som tiez mala podobne problemy,ale zle mi nikdy nebolo,ani teraz to tak nepocitujem,skor ako unavu.

neva

zuzka0609 - naozaj asi bude treba vydržať nejaký týžden a zopakovať test, ak bude opäť negatívny a bolesti v podbrušku, v prsiach budú pretrvávať, choď ku gynekologovi pre istotu.

zuzka0609

ja tiez neviem co si mam mysliet o mojom probleme.dostala som menzes,aj ked to bola skor len ruzova vodicka,ziadne krvacanie,trvalo to dva dni dokopy,a odvtedy mam bolesti v podbrusku a prsia mi chcu prasknut a bolia.je mozne ze mozem byt tehotna,test som si robila,den po tom ako som prestala krvacat a bol negativny...ale tie bolesti nepresli,semtam sa necitim dobre,ale davam to skor na vinu praci,mam jej dost.tak asi pockam co bude dalej.