Odličovač na zmiešanú pleť

Príspevok v téme: Odličovač na zmiešanú pleť
Lucccia

Dobrý deň, chcem sa ako žena medzi ženami poradiť, či máte nejké skúsenosti s fakt dobrým odličovačom na zmiešanú pleť.
Ja používam teraz prírodnú kozmetiku Alverde a mám od nich odličovacie mlieko z lupeňov ruží, no ale je to shit :D potrebujem niečo, čo mi skutočne vyčistí celú pleť aj na mastnejších miestach. Máte nejaký tip ? :) vopred ďakujem za odpovede ... :)

lioness_01

simka, odlíčiš sa gélom, ale bacha , gél nie je na očné partie, tie si odlíč odličovačom na oči.

čiže ple ťumyješ gélom, a potom dočistíš pleťovou vodou na tvoj typ pleti alebo pleťovým tonikom... a nanesieš krém pre tvoj typ pleti

simka111

To znamena ze ked mam mastnu plet tak nemam pouzivat ziaden odličovac na mejkap ale mam si ho zmit s gelom a potom este čistu plet od mejkapu umyt gelom????

lioness_01

baby...takto asi to funguje...

odličovač na oči je viac menej jedno aký používate-lepší je mastnejší...

ak máte mastnú pleť, tak je dobré používať čistiaci gél alebo penu - na pleť - nie na oči

hassy

ja pouzivam baleu odlicovac, lacny a dobry. maju dve verzia jeden dvojfazovy s olejom, a potom druhy obycajny, ja pouzivam ten obycajny, preotze olejove odlicovacie nie su dorbe pre problematicku plet.

simka111

Chcela by som odličovač ale neviem aky si mam vybrat kedze mam mastnu a problematicku plet a ked si kupim nejaku hlupost tak sa mi spravia vyražky..pozna niekto nejaky dobry odličovač??????

anjelik9

ja na plet používam biodermu ružovu vodu a na oči ryor ryoherba dvojfázový odličovať a v pohode jedym aj druhym ide všetko dolu =)