Ako sa odmilovat, ako neziarlit

Príspevok v téme: Ako sa odmilovat, ako neziarlit
livia.p.

Mám 16r. a sialene som sa zalubila do spoluziaka , je krasny , uzasny, milý , je s ním sranda ma super povahu... ale on ma nemiluje ... Ma ma síce rád , je to dobry kamarat ale ovela viac si všíma iné dievcata rad na ne zazerá smeje sa s nimi proste na FB im dava pekne komenty , dokoknca chce moju najlepsiu priatelku .. a ked sa coilen zasmeje s iným dievcatom vtedy neskutocne ziarlím (samozrejme nedam to najavo) ale vo vnutri ma to priam zožiera ... Vkuse nanho myslím ... Božé neviem co mám robiť .. Viem že si ho nezískam lebo niesom pekna a ani jeho tip :( :/ berie ma len ako dobru kamošku . :( poradte .. dakujem

mnamka257

neexistuje navod ako sa odmilovat. pokial vies, ze by vam to nevyslo, radsej sa o to ani nasili nepokusaj- mohlo by to pokazit este aj vase kamaratstvo. a potom by si ta nevsimal vobec. a nehovor, ze nie si pekna, pretoze pre kazdeho je pekne nieco ine a nebud k sebe taka kriticka- skus sa na seba pozriet ta, ako sa pozeras na druhych.
a odporucam ti tento blog a jednu z jeho stranok- boys: www.girls-life-br.blogspot.com

iwus93

z toho vyrastieš :) hovorí sa, že zíde z očí, zíde z mysle, ale ked to nepôjde, že je tvoj spolužiak a kamoš, tak najlepší liek na lásku je nová láska :))