Antikoncepcia Maitalon

janka178

Zdravím, nemáte záujem o antikoncepciu maitalon? mám jeden celý blister + z druhého mám 9 tabliet. Ja už som prestala užívať a toľko sa mi zvýšilo. Ak máte záujem kontaktujte ma na email janka178@gmail.com. Cena je 8eur.

mikruska24

Ahoj, ja mam skusenost s MAITALONOM zacala som ho uzivat pred pol rokom. Schudla som 2 kila a prsia sa mi o cislo zvacsili.. Tuto HAK mi poradila kamoska berie ju drhy rok a je mega spokojna hlavne koli tomu ze nepribrala . Zo zaciatku ma trosku pobolievala hlava, pytala som sa na to doktorky ci to moze byt nejaky neziaduci ucinok a zistili sme ze to bolo z toho ze som pila malo vody:D zlepsila som pitny rezim a som uplne ok:D takze dievcata co nechcete pribrat skuste MAITALON:)

Natalia75

Ano ja mam skusenosť. Mala som Yadine. Maitalon je to iste zloženie a cena je nižšia. Ziadny rozdiel nevidim okrem tej ceny. Ak tu baby pisali že zrazu to začalo inak fungovať lebo zmenili nazov preparatu s tym istym zložením, môže to mať psychicky dovod. Ja som spokojna, treba si vyskusať na sebe a nie čo si počula čo jedna povedala.

Naomi88

zdravim .. chcem sa opytat ... beriem tabletky maitalon no uz som bola asi tak v strede blistra a prehnalo ma do dvoch hodin ... :( vcera som mala pohlavny styk a priatel si nie je isty ci vsetko islo von abo nieco sa dostalo dnu ... ostali mi 3 tabletky teraz mam trochu obavi ... :( prosiim odp.