Ako sa nezblaznit z nenaplnenych tuzob?

Príspevok v téme: Ako sa nezblaznit z nenaplnenych tuzob?
osamelaaa

Som strasne frustrovana. Nemam kamosky s ktorymi by som travili volne cas, ktory mam habadej lebo nemam pracu. Nemam s kym ist von, chcem chodit vselikde a rada by som ale nemam s kym. Brat je zenaty a sestra vydata. Maju svoje rodiny a su mimo mesta kde byvam. Co robit a ako sa nezblaznit z toho, ze aj by som niekam sla ale nieje s kym. Myslim niekam do lesa, na vylet niekde, ku vode, na bycikel, zabehat si a tak. Nechce sa mi sediet doma ked je vonku tak teplo a pekne. Nemam zase odvahu ale aní chut ist do prirody len tak sama. Zaroven som dievca a co ak by som natrafila na nejakeho uchylu. Co robit ked chcem nieco a nemozem to dosiahnut. Nebavi ma citat knihy a pozerat telku. Nemam nervy na takyto zivot. Nic ma uz nebavi a mam chut zomriet. Preco nemozem mat to co chcem. Ked som pracovala v jednej firme aj ked len na absol. prax tak som volala dve baby take mlade co tam robili ci niekam nepojdeme ale nechceli. Oni len sediet na terase a pit kavu a behat po nakupoch. Mna to strasne frustruje ze nemozem robit co chcem. Aj bycikel by som si kupila alebo korcule ale nemam prachy a je to dost draha investicia. V turistickom klube co je v meste chodia len dochodcovia a rodicia s detmi. Bola som sa zapisat do kniznice ze tam niekoho spoznam ale chodia tam len decka vo veku 13 a menej rokov. Inac nuda. Idem zosaliet z tych peknych dni. Co robit ludia, dajte tipy ak ste tu nejaki co tiez nemate s kym niekam ist a taha vas to niekam. Ako to riesite? Ako nezosaliet? MIlujem a zaroven neznasam taketo letne dni.
Mam 24 rokov

Fleur-de-lis

tak neviem z akého si mesta a aké sú tam možnosti. Ja keď som sa vrátila z výšky domov, priatelia boli inde, tak som to riešila tak, že som začala chodiť na kurz do jedného centra pre mladých a tam som spoznala skvelých ľudí. Bolo to zadara, kresťanské spoločenstvo.
A v zahraničí som si hľadala ľudí online, ale tak aby boli z okolia, aby sme sa mohli stretávať. A okrem toho som tiež chodila do jednej organizácie mladých.

osamelaaa

Ja nechcem sa tu zoznamovat, chcem len tipy ako to riesia oni. Aj tak co z toho ak su z ineho mesta. Co sa stretneme na pol ceste a tak pojdeme na vylet? Alebo si budeme len pisat a nic viac. Nestojim o take vztahy internetove. Ja by som najradsej cloveka z mojho mesta.
Chcem len navody ako to riesia ti ktori su na tom podobne.

Maoam

takych ludi, ktori tu zalozili podobne temy je tu aktualne viac, ak chces, nechaj im tu svoj mail, aby sa ti ozvali podla toho, kde byvas, mozno dakoho osobne spoznas