Klik- klinik pomáha: Amputovať, či neamputovať

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky www.klik-klinik.sk.

V marci tohto roku sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky**www.klik-klinik.sk**. Napriek jej krátkej existencii zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže www.klik-klinik.sk pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

Moja svokra má dlhoročný zdravotný problém. Z ničoho nič jej pred pár rokmi začali hnisať kosť. Liečba bola neúspešná a v posledných dvoch rokoch už nemôže chodiť. Dokonca sa jej začal rozpadávať kĺb. Lekár jej navrhol amputáciu s ktorou nesúhlasila. Všetci sme ju presviedčali, že noha je už nefunkčná, neustále ju bolí a v prípade zhoršenia môže dostať otravu krvi. Nepresvedčili sme ju. Vozili sme ju po odborníkoch v celom okrese. Jeden jej povedal, že nemá čo stratiť a že s amputáciou má počkať. Keď sme to oznámili jej ošetrujúcemu lekárovi, len sa chytil za hlavu, čo vymýšľa. Napísali sme na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/) ďalším trom špecialistom a tiež nám navrhli počkať. Povedali sme si to, čo on. Nemáme čo stratiť.

Milan, Poprad

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na [www.klik-klinik.sk](http://www.klik-klinik.sk/), ktorý vám ochotne poradí.