Klik-Klinik pomáha: Zľakla som sa, že má zápal slepého čreva

Pri návšteve lekára nás niekedy nenapadnú hneď všetky otázky, ktoré by sme sa chceli spýtať. Najmä, ak sme rozrušení. Práve v týchto prípadoch je veľkou pomocou, ak môžete kontaktovať lekára aj následne. Tieto služby poskytuje 1. internetová klinika.

Vyšetrenie dieťaťa na bolesť brucha Zdroj foto: Shutterstock.com

V marci 2014 sme pre vás spustili unikátny projekt 1. internetovej kliniky. Pravidelne zaznamenávame množstvo pozitívnych ohlasov od ľudí, ktorí túto službu už vyskúšali. Najzaujímavejšie z nich sme sa rozhodli postupne uverejňovať, aby ste mali aj vy možnosť zistiť, kedy a v akých prípadoch vám môže Klik-Klinik pomôcť. Vzhľadom na rešpektovanie súkromia klientov, ich mená nebudú zverejnené.

Bola to najhoršia noc, akú som s malou doteraz zažila. Zobudila sa krátko pred polnocou s tým, že ju bolí bruško. Strašne plakala a onedlho začala zvracať a teplota jej stúpla na 39 stupňov. Hneď sme s manželom zobrali dcérku na pohotovosť, nechcela som nič riskovať. Určili jej črevnú virózu a dostala lieky, vďaka ktorým jej teplota klesla a cítila sa lepšie. Na druhý deň mi však na rozum prichádzali rôzne otázky, čo som sa doktorky ešte chcela spýtať. Poskytuje aj online poradenstvo v internetovej klinike www.klik-klinik.sk a tak som jej ich napísala. Bolo to pre mňa jednoduchšie, ako za ňou cestovať. Pýtala som sa jej na úpravu stravy v najbližších dňoch, čo to mohlo spôsobiť a načo treba dávať pozor, aby sme tomu v budúcnosti predišli. Tiež som sa jej opýtala, ako odlíšim črevnú virózu od iných ochorení, napríklad zápalu slepého čreva. Odporučila mi nič nepodceňovať a zobrať malú hneď na vyšetrenie. Dostala som všetky odpovede, aj na doplňujúce otázky, v priebehu pár dní. Som veľmi rada, že som ju mohla kontaktovať takýmto spôsobom.

Tatiana

Ak hľadáte odborné zdravotné informácie, poradenstvo alebo pomoc pri riešení konkrétneho zdravotného problému, obráťte sa na odborníka na www.klik-klinik.sk, ktorý vám ochotne poradí.