Pupok

ines-1

Dnes som prišla z kupka skúsila som po prečítaní svoj pupok a hrôza-smrdel!Ale tak oleje na opaľovanie pot voda kúpalisková tiež urobí svoje.Idem do vane a bude všetko,ako má byť(teda dúfam).

livyá

Ja osobne nič také nemám,ale kamoška hej.Lenže ona sa stále vrtá prstom v pupku.Voľakedy mala piercing,ale už ho nemá,ale zlozvyk šprtkať sa v pupku jej zostal a asi si tam zavliekla infekciu.Teraz len chodí a každému dáva ovoniavať prst ako jej smrdí-kobyla jedna.Tak sa tam radšej nevrtajte.

dračí zub

nattynka_: Možno máš vážnejší problém. Ozvi sa na mail. Este vyskusaj chlornan vapenaty, dostat ho v drogerii. Urob z neho vodny roztok.

Well: Na rakovinu najcastejsie zabera detoxikacia a kombinacia MMS + vitamin C, nie naraz, striedavo: detox.uforum.sk

Well

ceky- Vedci sa domnievajú, že zvýšené množstvo kyseliny askorbovej vytvára v organizme peroxid vodíka, ktorý pôsobí proti rakovinovým bunkám. "Peroxid vodíka vedie k zničeniu niektorých rakovinových buniek a nevyzerá to tak, že by zabíjal aj normálne bunky. Prečo je to tak, nevieme," dodal Levine. Výsledky výskumu jeho tímu zverejnil časopis Proceedings of the National Academy of Sciences.

ceky

slečna, o peroxide toho moc neviem, ale myslím že je to chémia ktorá na ľudskej koži nemá čo hľadať. Keď to dokáže vybieliť ľudský vlas, oblečenie tak myslím že je to poriadne agresívne...Baktérie sú všade a väčšinou je na to dôvod. Bez nich by život neexistoval a naliať si to do pupku a nič tam nieakú kultúru... nemá podľa mňa racionálnu logiku :)...že ťa to svrbí alebo stále vlhne sa netreba potom čudovať... pupok občas smrdí. Treba zvýšit hygienu. Možno máš nieaký zápal ktorý prekonáš, ale určite nerieš príznaky ale príčinu :)...pátraj po nej! Potom PRíZNAKY NIČOHO NEMôŽU predsa EXISTOVAŤ...všakže :)