fajcenie :,(

Príspevok v téme: fajcenie :,(
krejzygrl

chodim s mojim priatelom 2 roky, velmi sa lubime ale mne strasne vadi ze fajci , skusal uz koli mne prestat viackrat ale vzdy to zlyhalo , vzhlaodm na to ze jeho rodina fajci tiez a tak je tazke prestat ked stale doma citi cigarety... tak to apson obmedzil, z 20 na max.10 ale aj tak sa mi to zda vela. pri mne nefajci, alebo iba velmi malo. ale uz len ten pocit ze je zavisly na cigaretach ma zere... co mam robit :( neviem sa s tym zmierit a nechcem aby sa koli cigaretam skoncil nas vztah.

krejzygrl

tak 100% nie je nik vies ale iste ze som na tom lepsie ako on. vazim si ze to apson obmedzil. a viem ze chce prestat ale je to tazke, keby som tak mohla byt stale s nim ale nebyvame spolu taze ho nemozem podrzat ked ma "abstak"

mr

Ahojte,je to tazke,ak cloveka lubime a nieco nam na nom vadi.A to fajcenie vadi aj mne.Napr teraz po navrate z dovolenky,mozno ma teraz fajciari znenavidia,ale ja by som uz uvitala to obmedzenie.jednoducho ak sa chcem najest v restauracii,mne aj prestalo chutit, ak jeden od druheho zapaluju vedla cigarety.Ja ani jest tam nemozem,nehovoriac o tom ,ze syn ma astmu ,ma sa vyhybat cigaretovemu dymu.Alebo ste na plazi a vsade okolo vas cigaretovy dym. V rodine nie u mna priamo fajci jedna osoba a je velmi tazke jej to vyhovorit ,ako si skodi.Ani to s nou nehne.Chapem ,co prezivas,skus na to pozriet tak ,ci Ty si 100_%na aj so svojim zdravym zivotnym stylom.Ak ano skusaj,kolko sa Ti este podari obmedzit tych cigariet.Mozno aj dosiahnes uspech uplne.Vela stastia.

krejzygrl

ja sa s nim nechcem rozist... tym som chcela povedat aby mi nik neradil , napr " ze ked sa s tym nevies zmierit tak sa rozid" to neeee...

lilith

ak človeka milujeme,mali by sme ho brať aj s jeho nedostatkami(ak nie sú na veľkú priťaž),poprípade mu ukázať cestu ako sa tých nedostatkov zbaviť,lebo na vzťah sú vždy dvaja,a tí dvaja by sa mali prispôsobiť jeden druhému,nie len jeden jednému............

zlata

uz len to ze fajcenie obmedzil je dokaz ze mu na tebe zalezi.a rozist sa s nim kvoli cigaretam sa mi nezda spravne.ked teraz prestane fajcit zostanete spolu a o par rokov ti zacne vadit napr.pitie kavy tak sa zase budes chciet rozist?ved laska a spoluzitie je hlavne o kompromisoch.

krejzygrl

skrnka , no mas prafdu.. 80% tem je "co ak som tehotna" alebo "chcem schudnut aspon 10kil a mam 50kg" .. no ale toto je pre mna vaznejsi proiblem lebo mi zalezi na mojom priatelovi ale on je na cigarety velmi navyknuty... maju to v rodine, ja sa ho snazim ucit zit zdravsie..

skvrnka

jasne ze sa k tomu nevie nik vyjadrit ked dnesne pucky zaujimaju iba dve veci - postinor a chudnutie...
S tym fajcenim, podla mna to pomaly pojde, ved uz znizil pocet:-)

Ivka 1

Tak zvoľ zlatú strednú cestu. Môže fajčiť
napr. vonku a nie v uzavretých priestoroch.Môj manžel je tiež fajčiar ale
v byte nefajčí.Doma fajčili dokonca aj v
izbách kde sa spí.Je to vec kompromisu.

Najčítanejšie články