ako urobit nadýchané kučery

Príspevok v téme: ako urobit nadýchané kučery
vlasyyyyyyyy

Mám husté,rovné, po pás dlhé vlasy. Vzadu sú zostrihané do postupna (ale nie prilis). Ako dosiahnem takýto účes? (samozrejme jedná sa iba o tie vlny, pretoze dlzka bude vacsia)

beauty.about.com

Vlasy mám dosť hladké a či si dám tužidlo alebo nie kučery su hned fuc :( ... Alebo aky pripravok pouzit?

Mojim cielom je aby boli hned od korienkov take nadychane ako na tej foto, aby to neboli kucery splasnute. Proste take velke "háro" dosiahnut :)

Je lepsia kulma? (ale to po chvili je po vlnach) alebo natacky? (ak hej, ako natocit a na ake natacky?)

Máte rady, nápady, zlepsováky? Vsetko privítam :)

vlasyyyyyyyy

a myslis ze to bude fungovat aj s penovymi natackami s priemerom 3,5 cm? tie hrubsie su to...

inak dakujem :)

slavka600

ahoj, s týmito kucerami nie je problem.
umyt vlasy, presusit do vlhka, naniest tuzidlo a natocit na kovove natacky. ja osobne nemam problem spat s nimi, ale su kovove takze by si sa asi nevyspala. proste natocit a vysusit s fenom poriadne a do sucha. ak su vysusene, resp. rano ked sa zobudis zacni od spodu rozpustat po jednej natacke. vysvetlim to asi ako pre debilov, ale takto to bude najlepsie. zober si vosk, alebo gel.(s voskom mas potom pocit masnejsich vlasov) medzi pravy ukazovak a palec si daj trosku gelu alebo vosku a pramen ktory vytocis z natacky rozdel na 3 az 4 pramene a kazdy trosku tahaj smerom dole az do koncekom. a postupne sa dopracujes az k hornej natacke.=)

druhy postup je trosku iny, ak to chces bez gelu alebo vosku. zase zacnes dole, a kazdy pramen ktory vytocis kefou na vlasy trosku natupiruj. nie "stylkou" ale hustou kefou. a netupiruj velmi. len ich tak "nadhod". a ked dojdes k vrchnej a budes mat vsetko vytocene, nalakuj vlasy.
toť vsio. =) drzim palce