čapíky a skorá menzes!!!

Príspevok v téme: čapíky a skorá menzes!!!
susulka

ahojte, máva niektorá z vás hnedý (ako čokoláda) výtok (farbenie???)medzi menzesom,? Ja mávam hocikedy, a týždeň pred menzes tiež, potom mi to na pár dní prestane a potom už dostanem menzes. Pred sviatkami sa mi začali aj iné problémy: bolesť podbruška a svrbenie a štípanie a husý výtok biely. Takže som dostala od doktorky čípky z dola, a k tomu aj taký aplikátor na lepšie zavedenie do pošvy. To som si začala dávať asi 7dní po menzes, no a keď si dávam asi 5 deň ten čípok, zase ružové sfarbenie, a o tri dni zase riadna menzes. Prosím povedzte že nie som sama s týmto problémom, čo toi má všetko znamenať? Na cytologické vyšetrenie mám nárok až v apríli.

jajkafr

susulka
to hej odhodlať sa je najhoršie ja sa tiež odhodlávam mám bolesti v podbrušku a pálenie zo spodu :( ale zajtra asi pôjdem

jajkafr

susulka
ten hnedý výtok mimo menzes môže byť ovulácia... no a to krvácanie čo popisuješ môže byť aj to, že si mala zápal a organizmus reagoval takto... napr. ja som dostala minule zápal priedušiek a mala som vysoké horúčky asi 3 dni a menzes mi prišiel na 18. deň inak mi bežne mešká aj 2 týždne... na cyklus vplýva všetko... ak máš pochybnosti zájdi späť za gynekológom nech ťa vyšetrí a on ti najskôr povie či je to v tvojom prípade normálne alebo tam máš čosi držím palčeky :)

Najčítanejšie články