červené vlasy

LadysFilth

Londa color - vášnivo červená ,na hnede vlasy ako stvorená ,ja som to šlahla na čiernu a bola z toho pekná fialová:DD
A kamoška si dala na hnedé a pekne jej to chytilo ,taká višnová .

Keira1203

Mozem ti poradit palette sampon, ohnivocerveny (odtien 318). Ak mas hnede vlasy, krasne ti to chyti na tmavu vysnovo cervenu...nemam pocit, ze sa vymyva az tak, mam to treti mesiac a stale ma moja hlava ,,pekny,, odtien =D...chcela by som teraz skusit aj ja nieco nove, asi dlhotrvajucu farbu. Ma tu niekto skusenosti s L'orealkami ktore yaroven odfarbuju?

Suit

nadja001
tak ja mám aj momentálne zafarbené vlasy, som si ete v septembri farbila na hnedo, a to mi tak čo tmava chytilo, ale to už neni ani vidno, mi to slnko vyťahalo, tak mám také hnedé....aj tak si mám kúpiť svetlejšiu červenú? bo som kukala rubínovo červenú od garnier, a tá krásne vyzerala, ani moc svetlá, ale ani úplne tmavá ...tak ja neviem ...a ďakujem veľmi pekne za radu :)

nadja001

Ahoj Suit,
ja si uz dlhsiu dobu farbim vlasy na tmavo cerveno, a striedala som to s ciernou. Vsimla som si vsak ze cierna farba mi nerobi dobre, mam potom take splyhnute vlasy.
Ak mas hnede vlasy a prvykrat si ides odfarbovat na cerveno, treba si vybrat silno cervenu farbu, neboj v ziadnom pripade ti to tak nechyti ako na obrazku. Az ked dosiahnes po par nafarbeniach konecne cerveny odtien, mozes si dovolit kupit aj tmavocervenu. Ak by si si totiz hned teraaz dala tmavocervenu, mala by si to skor cierne abo tmavo hnede a cervena by tam ani nebola vidno