nakupovanie s manželom

usiko

dievcata,

no, verim ze su aj normalni muzi co s nami radi nakupuju.....ale nestretla som.....

....moj byvaly rad chodil nakupovat so mnou, mohla som sa ho opytat na moje vlasy aj oblecenie aj make-up a vzdy dpbre poradil.....tiez ho nezujima sport ani futbal, hokej ale ma esteticke citenie - ale nie je to pre mna chlap...viete co tym myslim, ze? ma nejake zenske povahove crty...ved aj teraz k nemu chodim a pytam sa na uces, oblecenie, make-up.....a to nie je normalne, ci?

....tentoco mam teraz je noormalny, nema rad sice futbal ani hokej, ale rad sportuje, travi cas s kamaratmi, pozrie si oblubene sporty v TV /lyzovanie, biatlon, snooker -nic co by ma rozculovalo.../...a hlavne, hlavne nechodi so mnou nakupovat.....co je super....

pytam sa

ale co cakate baby? ani mne by sa nechcelo chodit 6 hodin po bazaroch s nahradnymi dielkami do autovej karoserie :)) este chvilku by som vydrzala, po chvilke by som musela oznamit ze musim ist domov z dovodu: hnacky, boreliozy, musim sa ucit, som objednana ku gynekologicke, proste cokolvek :))
jednoducho muzi nie su stvoreni na nakupovanie tak ich do toho ani nenutme :) ano ano cest vynimkam, ktore su skutocne len ojedinele a vzacne :)))

Hnedoocka30

Kilina, nemas zaco ;) Som rada, ze som aspon trosku pomohla. Ono to je fakt tazko, zvlast ked ako vydata zenska nemas inu moznost, nez chodit nakupovat s manzelom- vravim z vlastnej skusenosti...Ked chcem mat svoj nakupovaci klud, zvycajne sa "stratim" v inom oddeleni ako on ;)aj ked, on si ma vzdy najde a potom dupkaaa.

AdamKrt

Deee: Paci sa mi ist niekam a skusat na priatelke, co jej pristane. Keby ma odlozila, tak sa urazim.

jajka001_:
pravda, mna nezaujima sport ani futbal, hokej, ani alkohol, ani cigarety, ani bary, ani pivne bratstvo... Kazdemu podla jeho gusta.

Deee

Juj kocky a to ste si nevsimli tie lavicky a kaviarne v shoppingoch, kde sa odkladaju manzelia? ved zakladne pravidlo nakupovania s manzelom je niekam ho odlozit pocas samotneho procesu vyberu...
mojmu kupim novinky a dam ho do kaviarne, najlepsie s nejakym kamosom a hodinku dve mam pre seba
muzi predsa so srdca neznasaju obzerat, ci vam broskynova pristane viac ako koralova a ci netrci brusko, prilis velky zadocek atd... je to zabijak...
ak si chcete zachovat pekne manzelstvo pri nakupovani odporucam manzela bud nechat doma alebo odlozit priamo v shoppingu na kavu...

majkaaa

Ja sama. Čo sa týka potravín,buď pomaly preletíme predajňu,polovicu zabudnem kúpiť,alebo mi nahádže do vozíka veci,ktoré som ani nemienila kúpiť,ale on má práve chuť.Veci pre seba si zásadne chodím nakupovať sama,v kľude. Pomaly pochodím,poskúšam,kúpim. Doma odhodím cenovky,oblečenie či doplnky schovám,nechválim sa. Potom nosím normálne. Nemusí vedieť čo všetko si pre seba kúpim a za koľko.

AdamKrt

usiko:

najlepsie je, ked cudzi clovek vie, co budem ci nebudem robit. Toto som pocul uz X krat a zachoval som sa tak, ako som hovoril. Ked sa mi nieco paci, tak to budem robit, ked nie, budem sa tomu vyhybat. A nakupovanie s priatelkou ma bavi. Dokonca i ja sam rad pre nu nakupujem - nieco, co by sa mi na nej pacilo. Na Vianoce som napr. presiel vacsinu obchodov v meste, trvalo to niekolko dni a preberal medzi tisickami darcekov, kym som zladil vsetky darceky do perfektneho celku, aby sa to k sebe hodilo. Som schopny niekedy i mesiace vyberat a analyzovat a hladat to najlepsie, najvhodnejsie. Priatelka hovorila, ci ma to bavi, ze budeme behat po obchodoch a sama nemala taku vydrz, aku tvrdila a to som s nou pobehal poriadne kilometre obchodov. Ona uz pomaly nevladala a ja by som pokracoval uplne kludne dalej. Mna tesi najst nieco pekne pre nu, co by jej pristalo, ci potesilo. Tak mi prosim nehovor, co neurobim. Sam sa poznam lepsie. To skor priatelku to prejde rychlejsie, ako mna :-D

jajka001_

presne :)) hned mu je teplo, ale za svet sa nevyzlecie, a netreba mu cikat, kym si vybera veci on, ale ked zacnem ja, tak sa ide pocikat, a musime uz ist :)
inak ja nakupy tiez neznasam, tak ho uplne chapem
a s tym jedlom tiez tak

riecik

P.S. ked ideme do velkeho obchodaku, castokrat balim aj nejaku tu "svacinku" a pitie. Lebo ked tam dorazime, je hladny, smadny alebo potrebuje cikat... A ked potom vidim ten jeho vyraz na tvari, aky je unaveny a straaasne chce ist domov... No ako s malym deckom. Uz teraz zistujem, co to obnasa mat deti. Ach jaj.