Roaccutane - skusenosti

Keepo

Natalia0035 : Je to dlhodoba liecba. Ja som ju tiez podstupil. Prve mesiace sa dokonca akne zhorsilo. Avsak po skonceni liecby mi nezostala ani jedna vyrazka len male jazvicky. Davku mas v poriadku len treba cakat.

Natalia0035

Dievcata beriem roacutan uz druhy mesiac rano 20mg a vecer 10mg no okrem suchych pier mi vyrazky este nezmizli..neviem nieje to slaba davka? Resp.kedy sa zacali tratit?

vevaztt

Dakujem tak dufam bude stacit ked pol roka pockam,v marci som mala 29 tak druhe by som chcela co najskor,maly moj ma 7 rokov a ajstak bude medzi nimi dost velky vekovy rozdiel ale nevadi.dakujem za odpoved

Cimona

vevaztt

som čitala od bab, ze otehotneli aj dva mesiace po liecbe a maju krasne zdrave deti...ono je to oficialne tak, ze jeden mesiac po liecbe nesmies otehotniet

vevaztt

Ahojte baby ja som pred par dnami uspesne dokoncila 7 mesacnu liecbu liekmi curacne,bez vyrazok som asi 3 mesiace a to uuuplne bez..mne na pery veelmi pomahalo vajicko z oriflamu,to jedne ktore odprucam,na tvar som davala cold creme od avene.stale berem antikoncepciu a co najskor by sme chceli dalsie dieta,viem,treba cakat,len presne neviem kolko.vraj staci pol roka covy nato?vedl.ucinky boli len tie pery,sucha plet a niekedy neprijemny ekzem na rukach,no dalo sa to vydrzat,kazdopadne nelutujem liecbu a konecne mozem vyjst von aj bez makeupu..drzim palce,piste kto mate skusenosti s tym otehotnenim

kristinanob

mne na pery pomáha veľmi obyčajný jelení loj na striedačku z balzamom od biodermy. +ešte podomácky vyrobený balzam (bambucké maslo, mandľový olej, jojobový olej a ľanový olej zmiešaný dokopy, ale môžu byť akékoľvek iné nerafinované rastlinné oleje s bambuckým maslom:) to je fakt vychytávka a človek keď si to doma namieša, má dobrý pocit a presne vie, čím sa natiera:) a určite by som dobrala, presne preto, čo napísala Lola:)

Lola BA

Cimona
ja som to tiez brala 2x a vratilo sa mi to aj tak ale myslim, ze ked uz si tak daleko este to dober, lebo ak sa ti to vrati budes si vycitat- ze mozno keby som to posledne balenie este dobrala,nevratilo by sa to...
Ja ked som bola doma a hlavne na noc som si dala poriadnu vrstvu obyč. modrej indulony, ktora je dobre mastna a ta bola najlepsia. Ked som sla von tak som si ju rozotrela dostratena a ked som citila ze uz pery zas vysychaju dala som si mastny lesk na pery a nie balzamy, tie sa mi neosvedceli ale prave naopak lesk na pery :D lebo balzam mi len šupinky urobil na perach :)

Cimona

vidim ze tema roaccutane je furt aktualna a bohuzial pravdepodobne stale aj bude..ja som prvy krat brala pred asi 2a pol rokom...brala som 6 mesiacov a pomohlo aj ked mi ostali jazvicky vyriesili sme to chem. pilingom a podobne ale co sa nestalo, koncom tohto roka cize rok a pol po prvej liecbe sa mi to vratilo nie uplne take hrozne ako prvy krat ale roac. opat beriem ...ako vidim mam maxi davku a to : jeden deň 40mg, druhy 80mg a to striedam, teraz beriem piaty mesiac a kozna mi predpisala posledne balenie, ktore rozmyslam ze brat uz nebudem....idem do zahraničia a neviem veľmi sa mi nechce brať to tam hlavne o tie suche pery mi ide to je HROZA neviete niekto o nejakom FAKT DOBROM balzame na pery?? ine vedlajsie ucinky ani nie, teda este ma stipu oci ale s kvapkami sa to v pohodke da zvladnut..ani tvar sa mi nejak extra nevysúša, len tie pery...takže tak :)

Prezyvka55

kristinanob nakolko sa to predpisuje na dost presne obdobie a vacsinou sa posledna krabicna necha dobrat tieto lieky mozno ostali len nejakemu lajdakovi co sa na liecbu vykaslal .. a tych asi nevela nebude.