horoskopy

jajka001_

ked som si prvykrat citala taku charakteristiku môjho znamenia, dosť veľa vecí tam na mna sadlo, a kedze som bola v mladom veku, dost ma deprimovali tie negativne veci, co tam boli vypichnuté. lebo čiastočne boli pravdivé. ale to práve mi pomohlo uvedomiť si svoje negatívne stránky a snažiť sa ich potlačiť či zmeniť. a súčasne si uvedomiť svoje klady a pozitíva a byť na ne hrdá, pretože chvály som si moc v detstve neužila, ľudia ti nepovedia, v čom si dobrý a často si to ani neuvedomuješ, skôr zvyknú kritizovať.
čo ja sledujem tie charakteristiky, tie základné vlastnosti u ľudí ktorých poznám pasujú, vo vacsej či menšej miere, ale sú tam, sú výraznejšie ako iné vlastnosti. ale samozrejme každý je individualita, a čo je u jedného negatívna vlastnosť, u iného môže byť pozitívna, v závislosti od intenzity (napr. poriadkumilovosť je ok, kým sa nepreháňa do puntičkárstva)

anjelik9

na niektorých to sedi skoro cele na niektorých skoro nič na niektorých len dačo z ich znamenia niečo z druhého znamenia ako na koho =) a ešte aj podla toho aký horoskop bo jedno znamenie a milion kecou okolo toho a každe ine a nie v každom sa nájdeš

dobra vila

Dojimaju ma taketo temy a otazky.
Sdfv, na Zemi zije viac ako 6,5 miliard ludi.
Mame 12 znameni. Vy si fakt myslite, ze kazde jedno znamenie sedi na kazdeho??????? Takze moj verdikt - nie su pravdive.
Co clovek, to ina povaha, nikto nie je rovnaki. Tie znamenia su pisane aj tak, ze mozno kazdy sa v nom viac-menej najde.
Idu ma dojat najma tie horoskopy na dni... odveci (proste nie tie urcene vseobecne ako charakterove), ufff.
Ked uz, tak sa riadne lunarnym kalendarom...

zuzic

co agama je zvieratko?:D aha ale je pekne naozaj teraz som si pozrela:)) tak sa mu ospravedlnujem:) ale na levicu nema aj tak:)
zakladatel temy z nas musi mat radsot...:)

zuzic

no vies asi by bolo nacase zacat:) lebo nemozem odpustit ze niekto zrusil moju oblubenu levicu:D ked mne sa tak strasne pacila:)agama je taka suchsia levica bola taka vrr-eno-nuno-brrr:DD