Protikvasinková diéta komu pomohla?

Príspevok v téme: Protikvasinková diéta komu pomohla?
kalinusska

Ahojte len pre zaujímavosť by som chcela radu kto más skúsenosti s protikvasinkovou diétou.
Ja som sa k nej odhodlala a zatial vediem úspešne tretí deň, akurát že necítim žiadnu zmenu - rovnaké svrbenie a štípanie pošvy a analneho otvoru:( Rozhodla som sa pre túto diétu po mojich každodenných trápeniach ktoré trvajú cez dva roky a málo kto by veril že za tie dva roky som nemala hádam ani jeden den bez kvasiniek. :(
Spolu s touto diétou som si nasadila probiotika SUPER DOPHILUS - jedna tabletka denne.
Stravujem sa teraz myslím dobre dva jogurty denne, veľa zeleniny, 100 % celozrnný chlebík zo šunkou a syrom, Kuracie mäsko, zemiaky ... žiadne sladkosti ani ovocné čaje, či sušienky.

redka

ponukam otvorene nevyuzite balenie candexu (chyba len 5 tabliet zo 120) vsetko je v zaruke, kupovane zaciatkom roka na iherbe...

hubicka123

chcela by som vediet, ci je pri tejto diete povolene aspon sojove alebo ryzove mlieko a cerealne napoje? Dakujem

veroNika303

podla mna su probiotika na podporu crevnej flory fajn, no na toto sa my este lepsie osvedcil wobenzym. Opakovali sa mi mykozy cca kazdych 5-6 tyzdnov, co bolo neznesitelne, doktorka sa to snazila vyriesit no nikdy nie dokonale. Vybrala som celu wobenzymovu(enzymovu) kuru a uz dva a pol roka ziadna mykoza. Tak som spokojna a probiotika beriem iba ked viem ze na mna nieco lezie alebo som chora.

RNG

Aman, klamat moze ktokolvek, ale je velmi dobre zname, ze candida albicans zije z cukrov, tj na vysokosacharidovej diete ju podporujes , nie potlacas.
Tak isto niektore tuky ju potlacaju, obklopia tukovou vrstvou, cez ktory sa tazsie dostava do nej cukor.

katiqa

Pri protikvasinkovej diéte je strava rozhodujúca. Priveľa cukru a sladkého škodí nielen línii ale podporuje aj infekciu Candida Albicans. Skús si prečítať toto www.dietyachudnutie.sk Dúfam, že ti to pomôže. Poznám starosti s touto infekciou veľmi dobre. Nevedela som sa toho zbaviť vyše roka!!!

alenka_maxova

presne! :) Dokonca sa da biely jogurt urobit aj doma. Velmi casto ho robime a vzdy tam svacneme trosku dzemu jahodoveho a je to mnamka :) O tom mod.skrobe som citala na vsetkom moznom. Od ovocnych po cokoladove jogurty a jogurtove mlieka. Myslim, ze bielych jogurtov sa to netyka.

arman

Tak ja jogurty velmi nekupujem, ale aj tak som si nikdy nevsimol mod. kukuricny skrob na zlozeni. Ale to bude asi preto, ze ja som vzdy kupoval iba biele jogurty. Ty mas na mysli asi ovocne?
Ked sme uz pri ovocnych, tomu som nikdy nechapal, jak moze byt niekto tak lenivy, ze si tam nevie dat trochu kvalitneho lekvaru, a mrazene alebo cerstve ovocie a zamiesat. :-) A ma to bez tych patokov. :-)

alenka_maxova

arman, prave to je vtipne pre mna, ze na jogurtoch to normalne byva zverejnene, ze tam je modifikovany skrob. A vedla toho napis "ziva mikroflora"...Kto kupuje takto oznacene jogurty, len mina peniazky. Vobec nie su zdraviu prospesne. Kopec ludi to este vobec nevie a potom si napriklad zeny (aj z mojho okolia) kupuju cele balenia jogurtov v nadeji, ze im vyliecia mykozu :D