Očný problém

Príspevok v téme: Očný problém
Spevo

zdravim,,, pred par tyzdnammi sa mi stalo, ze som zacal vidiet akusi ciernu bodku, alebo pavucinku, najskor som tomu nevenoval priliz velku pozornost, ale stale to pretrvavalo a bolo to vyraznejsie ako cokolvek podobne co som dovtedy zazil, tak som isiel ocnej, a ta sa ma najskor opytala, ci sa "to" pohybuje, povedal som hned ze ano, a potom mi uz len povedala ze je to normalne, ze to bude vekom pribudat, ze to nieje nic vazne atd... ale potom som tak rozmyslal, ze ci som tu otazku spravne pochopil, lebo to co vidim sa nepohybuje stale, je to v klude, pohybuje sa to len priamo s pojim pohladom ... takze neviem ci ona nemyslela to co vidi asi kazdy clovek ked sa napr. pozrie do oblohy alebo na nejaky svetly povrch a vidi take tie veci ako prejdu pohladom, ale to nie je to co vidim ja,,,, takze, teraz neviem ci mam ist zas k nej a cakat pol dna v cakarni... ci by mi vobec pomohla, alebo by mi zas povedala ze je to normalne a bla bla... vopred dik

Spevo

ked uz sme pri tych ociach.. asi urcite mi nikto neporadi, lebo mi ani doktorka neporadila, ale tak mozno :P uz je to davnejsie, co sa mi "z nicoho nic" zmenisilo lave oko :D nie zmensilo, ale ten sval nad vieckom (alebo viecok) sa zvacsil, tym padom oko vyzera mensie, ako keby som to mal mierne napuchnute,, nie je to moc vyrazne, vela ludi mi hovori ze to nieje ani viediet, ale tak neverim im :) je to neskutocna anomalia a dost ma vytaca, ked sa to z nicoho nic objavi a uz to tak zostane ... dalo by sa to nejako odstranit? chirurgicky?

sade8

keby ten kto pise ze sa to bude zhorsovat mal tento problem - tak urcite by nerad pocul ze sa to bude zhorsovat - viem o com hovorim.
vzdy existuje aspon nejaka nadej!!!

datelinka

duri, ospravedlnila som, že mi tam vypadla časť vety. takže si rob výsmech z niečoho iného.
a ospravedlňujem sa aj tebe. samoliečiteľ.

ceky

:D ja mám dosť!!! že nerob si starosti, bude sa to zhoršovať :D ... no obraz o stave našej spoločnosti

surová strava je odpoveďou na všetko čo hľadáš:

mustwatch.hztz.cz

Odhaľte jednu z najväčších manipulácii civilizácie. Ľudské telo je schopné samohojenia!!! A to z akéhokoľvek stavu. Od nadváhy, únavy, nespavosti až po rakovinu, nádory... Lenže čo by sa stalo farmáciam keby sme prestali byť chorý? Spávne ... tajomstvo ktoré im zarába miliardy miliard.

Postreh: vedeli ste o tom, že 10 kilogramov mäsa je tak výživného ako 1 kilogram obilia? A že na získanie 1kg mäsa je potrebné 10 kg obilia? Nestojí to za úvahu?

p.s. mám mnoho zaujímavých dokumentov, preto nehávam email...stačí požiadať a určite odpoviem

Spevo

datelinka - hmm okey dik, tak si nato budem musiet zvyknut, no zatial sa mi to moc nedari a dost krat za den nato myslim a vidim to, co uz, ako keby som tych problemov nemal malo :)

datelinka

je to zákal sklovca. buď pokojný, je to naozaj degeneratívne, s vekom sa zhoršujúce. netreba to riešiť, nevšímaj si to. má to každý tretí človek.