mamka chce isť na dovolenku.

sway.

Arabske krajiny su nevabne vo vseobecnosti.Bola som v UAE,co je z nich asi najcivilizovanejsia.Napriek super hotelom a bielemu piesku ma to neoslovilo a more sa nevyrovnalo ani chrovatskemu (a to bolo ciste,tyrkisovo modre-akurat nudne,takmer ziadne ostrovy,pod vodou bolo vidno iba piesok..).Pardon ak je v Egypte na niektorych miestach krajsie,ako som spominala nikto z mojho okolia ho zatial nevychvaloval.To o Egypte som napisala iba v kratkosti (mala som napisat arabske krajiny).Netusila som,ze to niekoho tak poburi:-)Pisem iba zo skusenosti a do Egyptu sa chystam na pyramidy-to je asi povinnost.Vies,ono je kazdy inac narocny,preto sa skusenosti tazko porovnavaju;-)

sasskia

SWAY, ja komunikovat dokazem, len nechapem, preco neodporucas Egypt, ked si tam nebol/a/. Ja ked mam niekomu radit, tak radim o tom, kde som bola, co som videla. Tiez som nemyslela, ze prave starsia pani sa bude potapat, len som tym chcela naznacit, ze v Egypte je more neskutocne ciste, krasne a plaze tiez. Ti tvoji kamarati potom neviem kde boli, ked mali neupravene plaze, ci boli na plazi predomorodcov, alebo v dvojhviezdickovom hotely. No pokial si v hotelyso 4. a 5. hviezdickami, mas plaz krasnu, cistu, ako malokde.
Vies, reagovala som preto tak, lebo ma vie vytocit , ked niekto napise taku hlupost, aKO TY. vIDNO, ZE SI ESTE eGYPT NENAVSTIVILA. Mozem ti ho vrelo odporucit a potom iste nenapises, ze more je tam spinave!

LIZATKO

suhlasim s dobrou vilou, v grecku je take more, ze dovidenia, ja som bola na thasose. co tak thajsko, kuba, mauricius?

katka...

Ja by som odporucila to Chorvatsko. Je to pomerne blizko, krasne prostredie, ceny nie su az take vysoke, aj sa tam dohovori.
A co sa tyka spakov na plazi, to som videla aj v Chorvatsku, aj v Grecku, a znami vraveli, ze aj v Bulharsku. To su proste turisti, taki sa najdu vsade.
A k Bulharsku. Ja som pocula aj dobre nazory, aj zle. Jedny sa stazovali na otravnych Bulharov, nie dobru stravu, aj ked lacnu a este otrasne izby plne svabov. Druhi to ospevovali prave kvoli tomu, ze je tam lacno a diskotekam. Ale tvoja mamka asi na diskoteku nepojde.
Cize podla mna je Bulharsko asi skor pre mladych ludi, kt. nie su velmi narocni, chcu cely pobyt prezurovat a tiez si nezakladaju na nejak extra chutnej strave. Ale osobne som tam nebola, to len z rozpravania znamych.

feministka

dobrá víla:bola som v Leptokárii,more čisté ako krištál,ale ja som vravela o pláži,o piesku na brehu,kde sa povaľovali samé špaky a odpadky.Bola som šokovaná..lebo o Grécku som práve počula,ako je tam čisto.Ani predavači v obchodoch tam neboli príjemní-neochotní,neusmievaví..no asi by si musela zažiť,aby si uverila.Každý z nás má iné poznatky a každému sa páči niečo iné.Nevravím,že všade v Bulharsku je pekne..

sway.

sasskia ty sa spametaj a nauc sa komunikovat s ludmi.Ja som v Egypte nebola -to je pravda,ale ludia v mojom obmedzenom okoli more velmi nechvalili a skor sa stazovali na neupravene plaze...Mamka sa asi nejde potapat.Su to len moje dojmy a skusenosti z tychto krajin;-)Tak sa ukludni a radsej napis nieco konstruktivne.

vodice nie

Egypt a Tunisko ani ja neodporucam. Krasne hotelove komplexy, vybudovane plaze a pod. a na tavach Vas prevazaju po smetisku a ludia okolo ziju ako chudaci. Takato krajina mna osobne neoslovi. Egypt odporucam len ako poznavaci zajazd - pyramidy atd. ale nie oddych na plazi.