Chlorella - tabletky...

Príspevok v téme: Chlorella - tabletky...
dadullllka

Ahojte.Chcela by som sa spytat, ci uz niekto uzival tabletky CHLORELLY(take zelene tabl. co sa daju kupit v lekarni)-viem ze detoxikuju organizmus a obsahuju vela prospesnych latok...
Ja ich uzivam uz 2 dni a vobec nie som hladna, ked si ich dam...v lekarni mi povedali ze ony nabobtaju v zaludku vdaka vode-asi mi to zaplna zaludok...mate niekto skusenost s tym ze ste pri uzivani tychto tabletiek schudli??ake mate s nimi skusenosti??..dakujem za odpovede:)

Laura2617

Ahojte, kamarátka mi to odporučila, že mi to pomôže ako prevencia a pri liečení vaginálnych mykóz...máte s tým už niekto skúsenosti, že to pomohlo? Ďakujem. :)))

scenna

Kvalitná Chlorella - iherb.co tak ja uzivam Chlorellu uz asi 2 roky a mozem ju kazdemu len odporucit. Moja plet sa vylepsila, vlasy mi rstu rychlejsie a su pevnejsie, nechty sa mi nelamu a trvenie mam tiez lepsie. Takze ja mozem len vrelo odporucat dalej.

lilinka154

ja beriem tree3chlorellu z lekárne, sú to také veľké zelené tabletky, ono na každého vplývajú inak, niektorí sú viac hladní a niektorí zas menej...ja osobne žiaden rozdiel v tom či som hladná alebo nie nevidím :D akurát mi lepšie pracuje trávenie, čo asi každému a vďaka tomu ostatní chudnú :) viackrát denne ideš na veľkú potrebu a preto sa ti aj váha mení, moj názor :)

nenita

Hm, tak to ja prave naopak som po brani chlorelly bola vkuse hladna taze som aj pribrala.. hoci ludia tu pisali skor o chudnuti po nej :D:D ale to mi az tak nevadilo, ale u lekarky mi zistili vela zeleza, hoci som dovtedy trpela skor nedostatkom... lekarka sa ma hned pytala, ci nieco beriem, ze je to divne, ze zrazu z takeho nedostatku taky prebytok, povedala som, ze beriem chlorellu, tak uz jej bolo jasne, z coho to je..tak uz neberiem chlorellu :D a ani uz nemam az taku chut do jedla :P

Marianna 35

Caute,
Zaujimala som sa vela o chlorellu a teraz kupujem yaeyamu. Je z Japonska od firmy s viac ako 30 rocnymi skusenostami, pestuju ju na Ishigaki ostrove v Okinawe na juhu Japonska :) a predava ju Superfood-Eshop.sk, maju dobre ceny a dopravu zdarma. Treba vyskusat a porovnat.

goccia

užívala som to, ale nepociťovala som na sebe žiadnu zmenu ani pozitívnu, ani negatívnu, tak som to po využívaní 1 a pol balenia nechala tak :D asi som sama o sebe akurát

vito_m

Kupil som chlorellu v lekarni a nemam s nou dobre skusenosti. Bolo by dobre varovat ludi o moznych neziaducich ucinkoch. Prestal som chlorellu brat, lebo som si myslel ze mam nejaku crevnu virozu. Pri vyprazdnovani som mal neskutocne krce a napinalo ma na zvracanie. Dokonca som rozmyslal ze pojdem na pohotovost, no nejak som to pretrpel a po piatich dnoch ked mi uz bolo lepsie, som sa rozhopdol pokracovat v uzivani chlorelly. Par hodin po uziti prvej davky, som dostal rovnake krce ako predtym a napinanie som uz nepremohol a musel som sa 2x vyzvracat. Par hodin som este v sebe neudrzal ani vodu, vsetko islo von spodnou cestou, takze po par hodinach som mal creva dokonale ciste :) cize s tym precistovanim chlorellou je to pravda, len nie na kazdeho to ucinkuje ako ma. Kedze v letakoch som ziadnu informaciu o podobnych ucinkoch necital, skusal som najst nieco na internete a zistil som, ze s podobnymi problemamy som neskoncil sam a obstal som este celkom dobre. O tejto veci by podla mna mal vediet kazdy kto s uzivanim zacne. Ak chce niekto schudnut, takto sa mu to zarucene podari :), ale nieje to nic prijemne

margit

Andy Timková predáva chlorellu od f.Green Ways USA.Od 1.4.sa táto značka nepredáva cez internet,iba cez predajcov.Jedno balenie stojí 57.-EUR.