Spánok-Prebudenie

levanderka

ked sa vecer stmieva, nastava vacsia produkcia hormonu melatoninu a ten ma na starosti spanok a unavu a to, ze zaspime. stary ludia zvyknu brat tabletky s tymto hormonom.ak vecer nevies zaspat. cim vacsia tma, tym viac tohto hormonu, cize ked si zatiahneme zaluzie tak spime aj do obeda :D teda ja :) ked si nezatiahnem som hore uz o pol osmej :)

Iveta Michael

Ja nedám dopustiť na med...ale treba ho jesť každý večer pravidelne asi hodinku pred spaním dve-tri lyžičky a zapiť to vlažným alebo teplým mliečkom...Je to výborné a určite lepšie ako Propofol :-( No..to sedatívum po ktorom Michael J.zaspal,ale navždy.:-(

Zuzu35

Ahoj ja keď som nemohla spať kúpila som si liek na spanie volá sa spánok bežne v lekárňach.Alebo Benosen. niekedy by pomohol aj medovkový čaj.Prečo sa človek budí?Asi preto keď máš nejaký stres to je sila podvedomia proste sa ti danný problém vryje hlboko do mozgu a tým pádom vzniká nepokoj a človek sa budí.Veď mozog je predsa štartér ktorý ovláda všetky funkcie nášho tela.Pred spaním trocha viac pohody bez stresov o.k?:-)))