Veľmi pekne Vás prosím o názor/radu ...

Príspevok v téme: Veľmi pekne Vás prosím o názor/radu ...
Lucka-lovee

Prosim poradte mi uz som fakt neviem co robit. Mam 19 rokov a do teraz som nemala ziadny plnohodnotny vaznejsi vztah . Najma poslednych par mesiacov pocitujem pomerne dost vysoky zaujem opacneho pohlavia. Ja vsak stale odmietam ... Pred dvoma dnami som mala rozhovor s kamaratom , ktory mi povedal ze preco som taka. Preco si s nikym nezacnem , ze vraj som narocna, prieberciva a dozvedela som sa o sebe ze som az prilis inteligentna.. PROSIm toto NEBRAT ako namyslenost :)) myslim ze som taky ten klasicky priemer :P Lenze mna vzdy pritahovali starsi chalani ktroí vo mne vacsinou vzdy vzbudzovali dojem ze predsa uz vedia lepsie co chcu v zivote mat a dosiahnut. Prosta taka ta istota. Vo mne sa vsak zakazdym objavi taky zvlastny vzdor. Strach ze sa veci zmenia, strach z noveho stavu . Vraj ako to ze som do 19 tky nemala vaznejsi vztah . Ze vraj to je divne.... Tak potom ja som divna ci ako ?? Neviem riesit partnerske problemy, nemam s cim porovnavat ako moje kamosky rovesnicky........ Obcas si pripadam fakt divne:// Ale ..Aj minule sa mi stalo . jeden chalan ocividne prejavil "zaujem " -poznali sme sa asi 90 min dokopy . Nic viac. A on hned uz zacal o vztahu , o pusach , dotykoch .... Proste mne to prislo takéé... Ja neviem takto balit, ze proste rychle, potrebujem toho cloveka spoznat .....Ak sa odtiahnem alebo som zdrzanliva, tak uz som zas hanbliva.. ! Co je zle na tom ze si drzim ten prvotny odstup? Ako to chalanovi vysvetlit? Hlavne ked ma vypite... Obcas si skutocne pripadam ako z inej planety a mam strach , ze takymto styllom zostanem sama asi navzdy........ Prosim pomote ....!!! Budem vdacna... Vdaka!!!

a/ka

Je to normálny strach z budúceho vzťahu. Možno si myslíš že máš na vzťah ešte čas... Časom to prejde neboj.. a je naozaj pravda, že skútočný chlap nebude chcieť vzťah do hodiny. ;)

AdamKrt

Presne tak. Ziadny normalny chlap nebude po hodine planovat spolocnu buducnost a rozplyvat sa nad detmi a ich robenim. To skor nejaky nadrzanec skusa nejaku fintu... :)

bibi1234

No netreba byt v zivote moc priebercivy, pretoze nikto nie je dokonaly... Moja sestra chcela vzdy vysportovaneho krasavca, ktory by bol inteligentny, dobry, bohaty,... Do 22bola sama, potom si uvedomila, ze takto skonci ako stara dievka a skresala z narokov a nasla si perfektneho chalana-sice nema na bruchu tehlicky a nie je tanecnik, ale ma vsetky dobre povahove vlastnosti, ake moze chlap mat...
Hlavne by si sa mala prestat stykat s napitymi chalanmi-normalny , triezvy chlap Ta nejde hned po hodine smyknut, nakolko si uvedomuje dosledky, skus zacat chodit do prace a pohybovat sa v dospelejsom kolektive, ak Ti taky viac imponuje...

anjelik9

ja som za to že ked už mam s dakým byť tak sa mi ten chalan musí páčiť ako človek ako kamarat ako chalan aaa po jednom večeri ked to na mna bude skusať to asi nezistim či to neni len taka pretvarka abo či je naozaj taky takže podla mna robiš dobre s nikým komu sa pačiš ako vyzeráš a ma ta rad asi šťastna nebudeš veľmi dlho aj ked nahoda je blbec =D

denniska

s tym suhlasim, mne to tiez niekedy velmi pomoze. Tak som rada, ak som tymito riadkami pomohla kazdemu, kto ma taketo pocity:)

dufus

Mas pravdu:)Ja som zistil uz davno jednu vec,ze niekedy ked je cloveku na nic,dost pomoze aj ked niekto rozmysla podobne ako on.A vidi to bud ho pocuva alebo cita,a staci to,lebo vie ze v tom co vidi okolo seba je aspon este niekto kto mu je podobny.
A nevadi ,ze okolo seba ma vela inych nemu odlisne zmyslajucich(niekedy to tak je,neda sa odist od vsetkych ludi z okolia a prostredia)staci zopar slov,alebo riadkov od daneho cloveka a pomoze mu to:)

denniska

dufus, a preco by to nemalo platiť aj pre opacne pohlavie? Urcite to plati, ved vy muzi ste tiez len ludia, tak isto ako zeny :-)Osobne nemam rada takych tych "typkov", macov, ktory sa len na nieco hraju a maju na kazdu noc inu dievku. Je dobre, ze vies co od vztahu ocakavas a ze sa do toho nehrnies hlava nehlava. Ak k niekomu necitis nieco viac ako len kamaratstvo, pokial tam nie je ta chemia a predovsetkym vzajomna dovera a porozumenie, tak udrzat takyto vztah je len kratkodobou zalezitostou.

beskyd

ked tak citam tuto diskusiu, napada mi otazka, ake % rozchodov je kvoli tomu, ze jeden alebo obaja z toho rozideneho paru boli v danom vztaHU len preto aby sa ich nikto nepytal, lebo videli ludi v paroch kolo seba a pod.:D ludia sak nie ste ovce, ..ci?:D si berte priklad tu z Lucky a Denisky. vasa hrdost a schopnost ist si za svojimi cielmi a narokmi z vas robi pritazlivejsich ludi a je to dobra deviza do zivota aj do vztahov.