Rýchla pomoc

Príspevok v téme: Rýchla pomoc
jane555

Ahojte! Mohli by ste mi prosím poradiť? Už asi 2 dni ma strašne svrbí a pálí tam dole a bohužiaľ teraz nemám možnosť ísť ani k lekárovi, vyzerá to tak že len budúci týždeň. Tak sa chcem spýtať či by sa to nedalo nejako zmierniť niečim kým tam nezájdem. Ale čítala som že sa to nemá liečiť samo bez lekára keď to je prvýkrát. Tak neviem teraz takto mám čakať ešte týždeň? Ďakujem za odpoveď.

jane555

Tuším že sa to už začalo zhoršovať lebo už mám hrudkovitý výtok ale doteraz nebol tak neviem :( zajtra utekám do lekárne a idem si vybaviť čím rýchlejšie toho lekára.
Tak ti ďakujem veľmi pekne za príspevky :)Trocha ma aj ukludnili :)

eeiii

moze to byt aj z toho,aspon podla mna. pametam si ze raz ako mala som tak dostala infekciu, bolasom na dovolenke, mokre plavky tiez, ale este k tomu,kamenista plaz, a asi sa mi tam nejaky sajrajt dostal.. a k tomu vytoku ma napada, teraz mam tiez nejake problemy, svrbelo-palilo ako teba, a brala som polygynax a candibene (obe na predpis). potom zrazu najprv biely vytok a potom sa to zacalo zhorsovat-farbit i zapachat..preto ma napadol ten canesten, ktory je dobry na mykozy a podobne. ak sa to bude zhorsovat aj s tym vytokom, alebo sa budu tvorit nejake tvarohovite hrudky, alebo celkovo to proste neprestane, utekaj do lekarne. neprijemnosti treba hned zrusit, nech je pokoj :)

jane555

Mám aj výtok. Ale taký normálny tuším. Ale tiež som čítala že tie baktérie majú radi vlhké prostredie a ja som bola na výlete a dosť často som mala na sebe vlhké plavky skoro pol dňa a začalo ma to páliť keď som došla domov. alebo to nemôže z toho? Ináč raz som to mala ale prešlo ma to po pár dní a bolo to už dávnejšie a nevenovala som tomu pozornosť. A ďakujem za radu :)

eeiii

svrbi, pali? mas aj nejaky vytok alebo ani nie?
bolo to tu uz viackrat, je mozne ze to je nejaky zapal,infekcia. lekar by ti predpisal vaginalne tablety. kebyze mas nejaky vytok, tak by som si trufla povedat ze to je nejaka mykoza,kvasinky, a poradila by som canesten ktory kupis bez predpisu v lekarni.
ak mas teda poruke lekaren tak by sa trebalo spytat, ci nieco take nieje, nejaky krem alebo masticka na zmiernenie.
ak tu moznost nemas, tak skus vygooglit nejake nie kvazi domace recepty na zmiernenie bolesti, ale to neviem ci bude ucinne..mozno na ten cas aspon zvysit hygienu, pouzivat mydlo na intimnu hygienu, ked uz nic ine nie je poruke, samozrejme pohl. styk vynechat, predsalen by to asi prijemne nebolo..kazdopadne, dufam ze to cim skor prejde.