Zmeniť tuk na svaly

Príspevok v téme: Zmeniť tuk na svaly
motorola

Potreboval by som poradiť okolo jedálnička , mám 16 rokov , pred rokom som mal 100 kg , podarilo sa mi zhodiť na okolo 87 , výška je asi 185 . Chodievam do posilky , robím brušáky a skáčem na švihadle - mám to zadelené , ale v tej strave stále nie som "doma" . Ráno ked vstanem , jem tie musli co sa davaju do mlieka , alebo cereálie ako cini minis . Po asi 2hodinách rohlík . Na obed čo je navarené a poobede tiež niaky rohlík + čo na obed . Snažím sa menšie porcie . Len neviem kedy je vhodné jest naposledy . Napríklad také mäso o 17:00 - či je to neskoro ? Hlavne neviem , čo jesť poobede , čo nejesť a čo naopak dať . Dakujem za kazdu radu ......

Palinoo

ak máš prave rysovacie obdobie .. alebo aj objemovku to je jedno .. stravuj sa tak aby si mal denne prijal čo najviac bielkovín a čo najmenej tukov .. a sacharidov tiež nie uplne veľa .. ak si v rysovačke .. tak si davaj take ranajky nejaku tu praženicu z 4-6 vajec .. a skus si dať viac bielok ako žltok ,, desiata taky tvaroh ,, obed nejaké to mäso asi 200 g zo zeleninou ,, olovrant nejaky ten biely jogurt alebo nejaka ryba ,, a večera nejaký ten šalat zeleninový ,, alebo tuniak .. ak maš objemovku tak prijímaj viac sacharidov ,, najlepšie hned po treningu lebo tam máš potom to anabolicke okno asi 6 hodin po treningu to trvá :) a ak máš nejaké doplnky stravy tak pri rysovačke odporučam nejaký ten spalovač ,.. LIPO 6 je dosť kvalitný ,, a potom nejaký protein s nízkym obsahom tukov ,, čo je tak na jednu davku asi 0,20 čo mam ja taky napriklad .. alebo asi tak 1 g :) .. a na objemovku to máš gainer

zuzu usa

daj si k nim rajciny(moje oblubene)alebo zeleninu akukolvek...a kludne volske oko-ja si robim dve,normalna prazenica-ja som holka a zjem z troch vajec:)podla mna na zaciatku nemusis len bielka,ja ich mam rada cele aj so zltkom!aj natvrdo aj namakko:))a rano si kludne daj toast k nim..

doubledog

ten crossfit vyzera zaujimavo, skusim najst nieco vo svojom okoli.
dik za tip, uz dlhsie som nad niecim takym rozmyslal :)

zuzu usa

doubledog-zuzu cvici uz 11rokov-od 16tich kedy som schudla 23kg!!!a drzim si dodnes 55kg,dokonca som v 4 mes tehotenstva a este ziadny vahovy prirastok.ak rad cvicis,skukni crossfit,ja som uz musela prestat,ale makacka je to ako svina,dostane ta do formy!

zuzu usa

na cini minis a podobne veci by som zabudla,su plne cukru a vsetko,len nie dietne,raz za cas-oka,ale nie denne,skor si daj rano vajicka,ovsene vlocky s mliekom,kludne si pridaj trochu medu,skorice..podla chuti.pokial cvicis,snaz sa jest viac bielkovin,kup si napr tuniaka alebo sardinky v konzerve na desiatu alebo ak ta neskoro vecer prepadne hlad a daj si ich bez chleba,len tak same...nqa veceru kuracie alebo ryba so zeleninou,zemiakom a ryzy bu som sa k vecru vyhla.to maso kludne aj okolo 6-7,zalezi kedy chodis spavat.tuk sa na svaly nikdy nezmeni,zato svaly ktore si vybudujes ti pomozu ho spalit.inak gratulujem,schudnut nie je lahke!kludne sa pytaj,ak ti je nieco nejasne.sustred sa v strave na chude bielkoviny-cottage cheese,jogurty,chude maso,vajicka a ryby a vela cerstvej zeleniny a salatov k tomu.na desiatu by som si miesto rohlika dala banan alebo dake ovocie,je to "ziva"strava,obsahuje enzymy a tie tvoje telo potrebuje!