Horka cokolada a ovsene vlocky

Príspevok v téme: Horka cokolada a ovsene vlocky
Lucinda00

Kupujem si sem-tam v Lidli horkú čokoládu 81 % a ovsené vločky dovážané z Nemecka. Píšu že sú vysokokvalitné. Len neviem či je lepšie si kupovať napr. Sladkú vášeň 86 % kakaa alebo ostať pri tej z Lidla, taktiež neviem čo s ovsenými vločkami. Sú dobré, len neviem, či si radšej nemám kúpiť naše slovenské.

RNG

Zijeme v globalnom svete, vyrobky sa vyrabaju a posielaju krizom-krazom,. tak ako je to korporacnym majitelom financne najvyhodnejsie.
Povodne slovenske Figaro dnes patri pod Svajciarsky Suchars, ktory je sucast skupiny Craft International, so sidlom v Morthbooku, llinois,tj nedaleko, kde byvam.

teta dora

ano, ale ja som si kupila "slovensku" cokoladu znacky Figaro-a vies, co tam bolo napisane? Made in Romania. Tak si vyber...

soffa

vyrobky z lidlu nie su bohvie ako kvalitne.mliecne vyrobky pilos,su najnekvalitnejsie,viac krat bolo v televizii ze obsahuju bakterie,atd.o cokoladach z polska ani nehovorim.radsej si kupim slovenske,su sice drahsie,ale treba podporovat slovensky trh.a viete co jete.na zdravi sa neoplati setrit.,aj ked viem ze vacsina slovakov na to nema;_(((

miči

Nedávno som kúpil v Lídli slané tyčinky ,boli v akcii.Doma po zjedení zopár kusov mi ostala na jazyku chuť pliesne.Takže vedome predávali plesnivé tyčinky,z plesnivej múky,ktoré mali vyhodiť,a nie v akcii ponúkať zákazníkom!

Lucik22

Lidl je naozaj dobry, my tam nakupujeme pravidelne kadejake mlsnotky a ozaj su kvalitne :) Vlocky su tiez fajn, mrazena zeleninka, tvarohove dezerty, jogurty, dzemy...a vsetko je za dobru cenu.

AdamKrt

janab:

ake vyrobky maju dobre, co by si odporucala z Tesca ?

Pripadne i z Kauflandu. Maju tiez nejake "svoje" dobre vyrobky, co stoja za to ?

Najčítanejšie články