Loreal Casting Creme Gloss, rad glossy blondes.

Príspevok v téme: Loreal Casting Creme Gloss, rad glossy blondes.
luci01

Ahojte, chcela by som použiť túto farbu na vlasy, vlasy mám odfarbené na blond u kaderníčky , myslíte že si môžem vlasy zafarbiť touto farbou? je nejaké riziko,že by mi tá farba chytila na nejakú fialovú, alebo iný neželaný odtieň? je táto farba trvalá, alebo sa postupne sa vymyje? za všetky rady ďakujem ;)

luci01

Vyskúšala som tú čo som mala kúpenú najprv na prameň taký hrubší, a chytilo mi to ešte svetlejšie, a trochu do modra.. tak som ju vyhodila, možno vyskúšam ešte tmavšiu, ale neviem... možno to nechám na kaderníčku.

linka555

tmavsiu?tak ta tonovacia zosvetluje a je proti tomu nadychu
ale ak chces tmavsiu urcite by som neriskovala doma lebo nemozes vediet aku vyslednu farbu ti to nakoniec da.ja som raz chcela zmenu tak som si kupila casting medovu blond a mala som rysave vlasy no katastrofa a som cely den preplakala a hned na druhy sla ku kadernicke dat to dokopy naspat na blond::( ja by som zasla ku kadernicke(overenej) radsej ona ti to urobi ako chces lebo ak si to pokazis naspat to pojde tazko a mozes si znicit vlasy

luci01

linka55 na obale tej farby je napísane že sa dá použiť na farbené vlasy... neviem, ja by som hlavne chcela z môjho svetlého blond, mať tmavšiu blond, a neviem či sa to takto dá doma vyčariť. a prosím ťa mohla by si nájsť tú tónovaciu zmes na nete? ďakujem :)

linka55

ahoj ja ju pouzivam. a pre info ziadna blond nieje vymavatelna:)))) ked tak potom vplyvom starostlivosti moze chytit akurat iny nadych.a to chces dat na cele vlasy uz odfarbene??to by som ti velmi neradila lebo si ich znicis aj ked je bez amoniaku. ak chces takto, tak ja som si raz od pallete omylom kupila tonovaciu zmes ktora vytaha zlty nadych z blond vlasov(myslela som podla skatulky ze je to normalna blond farba) tak som ju ason skusila na cele vlasy a vysledok bol super mala som taku chladnu blond peknu. To bolo bez peroxidu a amoniaku a pekne to vonalo a vyzeralo to ako smola:) akurat som neiktore preamienky mala az do fialova cize druhykrat by som to nechala kratsie posobit. (keby si chcela najdem niekde na nete). Inac glossy blonds pouzivam na odrastene vlasy, kt. su takej svetlejsej hnedej farby a chyta uplne super prirodzeny odtien, ziadna zlta alebo umela blond. Ale nechavam ju posobit nie 20 ale 40-45 minut. Kazdy vlas je iny ale mne sadla super. Na farbenie odrastneych aleob rpestym nefarbenych odporucam.

Karina

informacie o tom, ci je farba permanenta alebo vymyvatelna najdes na skatulke... myslim, ze sa to dokonca aj oznacuje ciselne - 1 = 3 umytia, 2 = 24 umyti, 3 = permanentna... ohladne toho, ako ti to chyti, ti uz poradit neviem :) kazdopadne odfarbene vlasy (myslim si) su nachylnejsie na akekolvek dalsie chemicke zasahy, takze vysledna farba by kludne mohla byt ina ako ta, ktora je na skatulke..